Kiva viikko

Aurinkoista mielenmaisemaa kuluneelta viikolta... Blogia ei ole tullut paljoa päiviteltyä, mutta siihen on ollut hyvä syy, nimittäin laatuaika isolla L:llä!:)

Meidän viime päivät ovat kuluneet vikkelään ja erittäin kivoissa merkeissä. Isini, pikkuveljeni ja hänen tyttöystävänsä olivat meillä vierailulla. Lapset nauttivat joka hetkestä ukin kainalossa ja kyllä meille aikuisillekin oli mittaamattoman arvokasta saada viettää aikaa läheisten kanssa!<3 Ruotsissa olon parhaita puolia on ehdottomasti tänne matkustamisen helppous. Niimpä me olemme saaneet ja saamme vastaisuudessakin nauttia perheidemme ja ystäviemme vierailuista.Muutaman päivän aikana kiertelimme kaupungilla, söimme hyvin ja kävimme myös vähän penkkiurheilemassa. Kaiken kukkuraksi me pääsimme mieheni kanssa pitkästä pitkästä aikaa viettämään pientä laatuaikaa yhdessä. Iskä vaatimalla vaati että lähtisimme I:n kanssa rauhassa jonnekin ja ei meitä toki tarvinnut kahta kertaa käskeä. Nämä mahdollisuudet ovat meille talven aikana todella todella harvinaista herkkua, lieniköhän tuo kerta tämän talven ainukainen...:D

Päätimme mennä ravintola Stångs magasiniin syömään. Ravintola sijaitsee joen varrella aivan keskustan kupeessa ja kuten jo nimestä voi päätellä kyseessä on vanha makasiinirakennus.Kauniiden puitteiden lisäksi ruoka oli aivan erinomaista. Ja hei onhan se ihan huippua kun voi kerrankin syödä ja keskustella rauhassa ilman sottaavaa ja möykkäävää joskin hyvin rakasta lapsiseuraa...:D Seuraavaksi kuvat minun pää- ja jälkiruoasta. Pahoittelen kännykän kanssa napsaistujen kuvien laatua. Olen vähän ujo kuvailija ja siksi en juuri koskaan kaiva isoa kameraa kassista sisällä ravintolassa..:)Tänä aamuna heräsimmekin jo ihan ja vain oman perheen kesken ja sunnuntai aloiteltiin hitaalla ja ruokaisalla brunssilla. Siitä lisää seuraavaksi...;)

Nyt haluan toivotella kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa!<3

Kommentit

Katja sanoi…
Heippa!

On ollut ilo löytää sun blogisi! Satuin vilkaisemaan kun facebookissa oli linkki ja ihastuin täysin! Luin koko blogin alusta asti. Kirjoitat ihanan positiivisesti ja blogisi on tosi monipuolinen. Tykkään eniten lukea blogeja joiden kirjoittajat tunnen/tiedän, se tekee niistä mulle todellisempia ja siksi kiinnostavampia. Jatka ihmeessä kirjoittamista! Hyvää talven jatkoa koko teidän perheelle! -Katja raumalta
Unknown sanoi…
Heippa Katja!

Suuri kiitos kannustavista kommenteista! Mukavaa kun olet löytänyt tämän.:) Olen itse blogien lukijana aika lailla samanlainen ja tykkään lukea blogeja joiden kirjoittajat ovat edes jollain tasolla tuttuja.
Oikein kivaa talven jatkoa teidän perheelle myös!:))

Suositut tekstit