Pikku mies komeena

Otsikon mukaisesti suoraan asiaan sen enempää rönsyilemättä...;)


Ehdotin Eemilille pitkästä aikaa asukuvien ottoa ja meidän linssilude oli enemmän kuin mukana. Neule ja farkkupaita ovat Hennesiltä ja pökät Lindeksiltä. En ole pitkään aikaan edes oikein katsonut Eemilille perusvaatteita. Syksyn tullen varsinkin isompien poikien värit käyvät hirmu tylsiksi, mutta voivathan nämä tylsemmätkin värit ihan tyylikkäitä olla.;)Kenkiä sitten taas tuntuu löytyvän ihan jo liikkeeseen astumattakin. Nämä Timberin mustat herkut bongasin kun KUVITTELIN olevan turvallisesti ostoskeskuksen pääkäytävän puolella. Kohtalokkaalla ensitapaamisellamme nostin nyrpeästi nenän kohti kattoa todeten ettemme me tarvitse teitä ja jatkoin matkaa. ...Niin.. ehkä viiden askeleen verran kunnes oli pakko laittaa pakki päälle ja palata katsomaan löytyisikö kokoja..:D Yritys siis hyvä kymmenen ja sen päälle noin niin kuin papukaijamerkiksi mukaan tarttui uusi valiopari jonka kanssa kelpaa tallustella vähän lumisemmillakin keleillä. Lumesta puheen ollen nyt sitä vihdoin on kunnolla maassa ja tämä sunnuntai korkattiinkin pulkkamäessä. Voi sitä riemua! Mäen laskun jälkeen kävimme tekemässä pienen lenkin läheisessä metsässä (lähin polku lähtee melkein kotipihalta) jossa on ihan mielettömän ihanat ulkoilumaastot. Ruotsalaiset tuntuvat olevan tässä ulkoilussa jonkun verran keskiverto suomalaisia aktiivisempia. Tuntuu että metsä on aina sinne mennessä tupaten täynnä porukkaa ja minusta sen on vain mukavaa kun on paljon iloisia ja reippaita naamoja vastassa!:) Oikein pirteää alkavaa viikkoa jokaiselle!Kommentit

Unknown sanoi…
On kyllä tyylikäs nuorimies. Itse puen nämä vähän, miten sen nyt sanoisi, "hassummin" ja lapsellisemmin. :D Nyt lähti tilaukseen meidänkin muksujen ekat Livlyt. Alennuksessa oli kaikki, niin ei kovin pahasti kirpaissut. ;) Tytöille Luca-mekot ja Atrolle se Sleeping Cutie -paita.

Ja ihanaa, lunta!! Nautitaan tästä nyt.
Unknown sanoi…
Kiitos ja toivottavasti posti toimittaa teidän uudet ihanuudet nopeasti perille (ja toivottavasti ne vilkkuvat sen jälkeen blogissasi;))!
Mua oikein itseänkin välillä huvittaa kun marisen värien puutteesta, koska kyllä sitä väriä ja iloista kuviota löytyisi pojillekin jos pukisin Eemiliä vähän eri tyylisesti..:)

Suositut tekstit