Livly

Lupasin aiemmin kirjoitella teille Livlystä; uusimmasta ihastuksestani lastenvaate rintamalla. Nämä lastenvaatteet ovat sietämättömän viehättäviä varsinkin tyttöjen osalta. Ja mikä parasta brändäys on jätetty aivan minimiin, ei siis kissan kokoista merkkiä rinnassa tai hihassa.
Olen ihastellut Livlyn vaatteita aiemmin netistä, mutta nettikaupan varastot ammottavat usein tyhjyyttään ainakin Eevin kokojen osalta. Onneksi Tukholmasta löytyy heidän liikkensä. ;)



Kävimme Livlyllä ennen joulua tarkoituksena ostaa lapsille siistit villakangastakit. Eemilin koot olivat loppu, mutta Eeville matkaan tarttui kirkkaan punainen ihanuus.


Livlyn koot ovat pieniä ja kapeita ja meidän tyttösemme on noh.. ei ainakaan kapea!:D Niimpä päädyimme ottamaan hänelle 3-vuotiaan koon jolloin takki on malliltaan tänä talvena pidempi. En yleensä tykkää käyttää lapsilla kokoa suurempia vaatteita, koska ne eivät yksinkertaisesti näytä hyviltä. Tässä tapauksessa takki kuitenkin istuu nätisti pituudestaan huolimatta, joten hellitin vähän periaatteistani. Eipä tarvitse ensi talvena miettiä siistin takin ostoa.:)




Livlyllä on myös mieletön kirjo erilaisia rusettiklipsejä ja pantoja erikokoisina ja eri värisinä kohtuu hintaan. Eeville ostettiin jouluksi punainen, mutta keväällä aion kyllä haalia kaikki mahdolliset pastellisävyt aurinkoisten kesäpäivien iloksi. 

Lisää kuvateksti

Eevillä oleva Livlyn valkoinen mekko on NK:lta, ostin sen viime kesän Tukholman reissulta neidin syntymäpäiväjuhlia varten. Niin ja vink vink NK:lla saattaa muuten välillä olla huomattavasti paremmin kokoja Livlyn vaatekappaleista kuin heidän omassa liikkeessään.


Livlyn varmasti suosituimpia tuotteita ovat Sleepy-sarjan vaatteet sekä asusteet ja suloisen syötäviä ne kyllä ovatkin. Nämä pipot edustavat niitä hyvin harvoja aivan samanlaisia vaatekappaleita meidän lapsilla. Slepyyllä on myös ihanat collaripaidat joista tosin voi olla hankala metsästää oikeita kokoja.


Jos kiinnostuitte niin käykäähän vilkaisemassa Livlyn nettisivuja, siellä on hyvät alet meneillään...;) Livlyn verkkokauppaan pääset täältä.  

Oikein mukavaa päivän jatkoa ja viikonlopun alkua ihanat!<3






Kommentit

Unknown sanoi…
Ihania ja sopivat kyllä teidän prinsessalle kuin nenä päähän. :)

Suositut tekstit