Happy NY

Uusi alku, uudet mahdollisuudet, tavoitteet, toiveet ja unelmat. Meillä on mahdollisuus kehittää ja muuttaa itseämme 365 päivänä vuodesta, mutta silti uusi vuosi ja sen tuoma "uusi" alku on mielestäni lohdullinen. Minulle viimeiset vuodet ovat olleet hyvin onnellisia ja mielessä näistä vuosista on yksi sana; kiitollisuus. En siis voi kuin toivoa että onni ja rakkaus olisivat samalla tavalla myötä  myös tulevina vuosina. 


Tavoitteita täytyy kuitenkin olla ja tänä vuonna kuten aika monena aikaisempanakin vuonna ne liittyvät kaikessa simppeliydessään ihan vain omaan ihmisenä olemiseeni. Haluan olla kiltimpi, huomaavaisempi ja suvaitsevaisempi kuin viime vuonna. Hyväksyä ja ymmärtää puutteita tai ärsytyksen aiheita toisissa aivan kuten toivon heidän hyväksyvän ja ymmärtävän omia lukuisia virheitäni. Rehellisyyden nimissä todettakoon että tälläkin saralla riittää töitä vielä vuosiksi varmasti kymmeniksi eteenpäin. 
Olen elämäni aikana saanut tuntea mielettömän inspiroivia ja kilttejä persoonia joista on muodostunut suuria esikuviani. He eivät välttämättä ole saavuttaneet suurta mainetta ja mammonaa, heistä ei lue lehdissä eikä heiltä pyydellä nimikirjoituksia. Heidän taikansa piilee kyvyssä huomioida ympärillään olevat. Kyvyssä kuunnella enemmän muita kuin puhua itsestään. Ja silloinkin kun he puhuvat heidän suustaan pääsee kilttejä sanoja. Nämä ihmiset vetävät toisia puoleensa magneetin lailla sillä he saavat ihmiset ympärillään tuntemaan olonsa ainutlaatuisiksi, heidän onnensa ja hyvä olonsa tarttuu. Joten jos pienen unelman voisin tässä päästää ilmoille niin toivoisin että joskus kiikkustuoliin siirtyessä olisin edes hitusen lähempänä tällaista ihmistä..;)

Seuraavaksi kuvia meidän viime vuoden viimeisestä päivästä, joka vietettiin juuri niin kuin toivon tämän uuden vuoden viettäväni. Yhdessä rakkaan perheeni kanssa.<3Pelin tuoksinassa :)


Jess! Me löydettiin lunta  -ainakin yhden kasan verran…:DTaianomaista, onnellista ja rakkauden täyteistä vuotta 2014 jokaiselle!!!<3
Kommentit

Jenna sanoi…
Oiiih, avartavaa ja elämyksellistä uutta vuotta <3 Opitaan elämällä ja kokeilemalla ja hymyillään läheisille! Puspus!
Unknown sanoi…
Kiitos Jenna! Juurikin niin elämällä ja kokeilemalla.<3

Suositut tekstit