Juhannus muumien kera


Heippa vain ja ihanaista juhannusta jokaiselle!:) Täällä keskikesän juhlaa on vietetty tuttuun tapaan perheen ja ystävien seurassa. Täytyy todeta että mökkikuume nousee aina taivaisiin yöttömän yön lähestyessä. Toivottavasti vielä joskus pääsemme viettämään sellaisia aivan perinteisiä suomalaisia juhannuksia omalle mökille, mutta toistaiseksi nautitaan tästä juhlasta kaupungissa. 

Meidän juhannus pyörähti käyntiin retkellä Muumimaailmaan. On muuten ihan paras ajankohta piipahtaa tuolla Naantalin ihmemaassa, ei tarvitse paljoa jonotella ja hahmoilla on aikaa jokaiselle pienelle muumifanille! Eevi aloitti matkapahoinvointinsa iloisesti jo ennen Laitilaa, eli laatta lensi.. Onneksi meillä oli sadetakki varmuuden vuoksi mukana, neiti sitten vietti päivänsä tyylikkäästi sadetakissa ja sukkahousuissa.:D


Oltiin tällä kertaa reissussa isolla porukalla, kuusi yltiöinnostunutta lasta paineli hymy huulilla pisin maita ja mantuja ja me aikuiset yritettiin parhaamme mukaan pysyä perässä.;) Eemil taisi olla eniten innoissaan siitä kun sai viettää hauskaa päivää ystävien kanssa, mutta Eevi... voi herranpieksut kun hän sekosi nähdessään muumitalon! Sitä riemun määrää ei voi sanoin kuvailla, mutten taatusti ikinä unohda miten hän loikki, hyppi ja huusi onnesta tajutessaan että se muumitalo on ihan oikeasti siellä ja ne muumit myös!:D<3


Eevi ei paljoa viime kerroista muista, niimpä koko paikka oli hänelle nyt jotain aivan uutta ja ihmeellistä. Niin paljon hän viihtyi että täytyy varmaan ottaa uusinta kierros heinäkuussa.


Eemilillä huudit oli hyvässä muistissa ja mielessä oli jo valmiina kaikki paikat joihin täytyisi päästä.


Ja kyllä hänkin vielä muumeista innostui, ainakin seuraavan kuvan ilmeestä päätellen!<3


Eevin lempparit olivat Myy ja Muumi Pappa, äiti diggasi Nipsua..;)


Isompien ja pienempien ystävysten laatuaika oli päivän parasta antia.:)


Eevi huolestui kovin vedessä olevasta lohikäärmeestä ja ilmoitti uivansa pelastamaan tämän. Hän myös yritti kovasti houkutella Edwardia antamaan suukon, mutta Edward se vain seisoa jökötti liikahtamatta ja pieni pusuhuuli jäi ilman muiskuja..


Muumimaailman paras puoli lienee siinä miten paikka kannustaa lapsia tekemään, leikkimään ja käyttämään mielikuvitustaan. Vain taivas on rajana kun pienet ihmiset päästävät luontaisen tutkimusvimmansa valloilleen, ihan tavallisimmatkin jutut voi olla Muumumaailmassa jotain vallattoman spesiaalia.:)


Oi ah... mikä paikka! Naantalin helmi!<3


Kommentit

Suositut tekstit