Light pink & grey

Moikka! Seuraavaksi eilisen sadepäivän arkista asua. Käväisimme ystäviemme kanssa Kontiolla kesän ekoilla vaan ei viimeisillä vaniljamunkeilla, Nammm! Lapset saivat aikaan sellaiset sokerihumalat että huhhuh... kahvila muuttui hetkessä lentokentäksi ja tuolien aluset ilmeisesti jonkin sortin sähköputkiksi. Herranjestas sitä mielikuvituksen määrää!:D


Vähän vähemmän mielikuvituksellinen on tämä mun asuni, mutta sitäkin mukavampi; rentoa ja väljää trikoota, voiko sitä kolean sateiselta päivältä enempää toivoa!?;) Harvemmin sitä on juhannusviikolla neuleita shoppailtu, mutta tänä vuonna kyllä. Kerrospukeituminen on näköjään "se juttu" myös suomen suvessa. 


Toppi/ Vila
Neule/ Vila
Housut/ Mango
Huivi/ Dior
Laukku/ Louis Vuitton
Kengät/ Stylesnob

Stylesnobin ballerinat löytyivät Rauman Cameosta. Musta se on oikeasti ihan paras putiikki josta löytyy aina muutama helmi vaatekaapin iloksi. Oikeastihan en ilmeisesti kuulu yhtään heidän perinteiseen kohderyhmäänsä, sillä en ole ikinä nähnyt siellä kanssani samanikäistä naista vaateostoksilla. En tiedä johtuuko se siitä että näyteikkunoiden somistus on selvästi suunnattu kypsemmille naisille. Joka tapauksessa liike on ihana, kaikkine herkullisine merkkeineen(NoaNoa, Oui, Alanred...) ja palvelu mielettömän hyvää ja ystävällistä! Kannattaa siis piipahtaa sisällä!;)


Nyt mukavaa tiistaita jokaiselle!:)


Kommentit

Suositut tekstit