Kuulumisia kesäkorkojen kera

Moikka vain! Pitkästä aikaa... Oon ollut vähän busy busy koulujuttujen keskellä. Maanantaina oli ensimmäinen tentti ja luojan kiitos se on nyt ohi!! Eilen taas alkoi uusi kurssi joka ainakin tällaiselle kouluun tottumattomalle tuntuu aihepiiriltään todella laajalta, ehkä jotain kertoo se että opintopisteitä tästä kurssista kertyy seitsemän ja suoristusaika on tasan kaksi viikkoa... Ajelen nyt neljästi viikossa Turkuun luennoille ja seuraavaan tentti odottelee heti kulman takana  joten ymmärrätte varmaan jos blogi elelee vähän hiljaisempaa vaihetta.:)  

MUTTA ei tämä kesä mitään pelkkää kirjojen pänttäystä tule olemaan vaan pitää muistaa nauttia tästä ihanasta vuodenajasta hartaudella! Kesäkuu vilahtaa ohitse aina ihan super vikkelään joten tänä vuonna mulla on kesäkuun varalle muutama "must do" -listalla..;)


Yksi "pakko päästä" -kohteeni on Rauman kesäteatterin suklaasydän musiikkinäytelmä, toivottavasti äidin ja mummun kera.<3 Päärooleissa Anna Hanski, Annika Eklund ja Sani. Se ei siis voi olla muuta kuin mahtava teatterikokemus!  Kylmäpihlajan majakalle on mentävä herkuttelemaan maailman parasta kalakeittoa.. ja talviturkki on ehdottomasti heitettävä myös Suomessa! Lisäksi suunnitelmissa on pieni retki Ruissalon sisustustaivaaseen eli Loviisan Aittaan... oi ah jo pelkästä ajatuksesta! Ja sitten grillataan, nautitaan  lasten, perheen ja ystävien kanssa auringosta ja myös niistä Suomen kesän runsaasti tarjoilemista sadepäivistä. Ja, ja, ja.... Ihania pieniä juttuja siis tiedossa. Ei mitään eksoottista, mutta juuri nämä jutut tekevät minulle kesän. Ja joo.. haaveilen myös pienestä rantalomasta, mutta katsotaan sopiiko se alkuunkaan meidän aikatauluihin..;)

Viime viikonloppuna löysin muuten Oulusta aivan täydelliset Ted Bakerin korot tälle kesälle ja ne ovat olleet jalassani koko alkuviikon aamusta iltaan. Juuri sopivan arkiset, sirot, yhdisteltävät ja ennen kaikkea hyvät jalassa.:) Veikkaan että nämä vilahtelevat tiiviisti tulevissa asupostauksissa!Nyt oikein mukavaa päivänjatkoa jokaiselle!:)

Kommentit

Suositut tekstit