Perjantain sillisalaatti

Turkuilut sen kun jatkuvat näin luentopäivien lisäksikin. Käväisimme tänään Turussa shoppailun, ystävien ja hyvän ruuan merkeissä ja samalla pyrähdin Loviisan Aitassa, eli eka kesäkuun missio check..;) Aamupäivä kului keskustassa pyörimisen merkeissä ja lounastimme ystäväperheemme kanssa Mamissa. Tosi ihana, rento ja konstailematon ravintola! Vaikka täytyy kyllä todeta että rauhallisuus ja harmonia eivät tällä hetkellä kuulu meidän aikuisten ravintola elämyksiin jos pian 2vee neitimme on matkassa mukana... Mutta itse ruoka ja miljöö kyllä kolahtivat kovasti. Täytyy kesän mittaan tutustua enemmänkin Turun ravintolatarjontaan! Aurajoen ranta jos jokin on kutsuva paikka kesäisille lounaille ja miksei illallisillekin.:)

Juu ihan iisisti oon tässä ottamassa, yhtään ei viirota....:D

Loviisan Aitasta etsin meidän "pikkuvessaan" jotain sopivaa hyllykköä meikeille ja tilpehööreille ja kuten aina; päädyin aivan toisenlaiseen ratkaisuun kuin olin alunperin kuvitellut. Tämä johtunee siitä etten ole alkuunkaan sellainen tyyppi joka(toivoisin olevani) ottaisi hyvissä ajoin asioista selvää ja kartottaisi valikoimia vaan kuljen näissä jutuissa hyvinkin vahvasti hetkessä oman intuition siivittämänä. Niimpä meille muutti kolme vanhaa puulattikkoa, uudet "paul-serkun" -pallot ja iso kori mun puunausroippeilleni. Lisäksi tarvittiin vasara ja nauloja jotka löytyivät omasta takaa ja vola uusi hylly on valmis.;)


Zarasta löytyi aivan ihana kaulakoru kesäisten päivien iloksi. 


Ja lopuksi vielä illan touhuja kotosalla... Piirtelimme pihalla asvalttiliiduilla, siis vähänkö hittijuttu!:) Eemil se jotenkin tämänkin homman onnistui yhdistämään jääkiekkoon ja aika pian hän hahmotti pation kentäksi ja alkoi piirtää Suomen lippua "Suomen maalin" eteen ja Ruotsin lippua toisen maalin eteen. Olivat kuulema MM-kisat käynnissä... Näin äidin kannalta on ihan jees että nämä värit kaikkoavat helposti pois pienellä huuhtaisulla..;)


 Ja aika hitti on myös takapihan teltta varsinkin Eevin mielestä. :)

Kesäkenkulit
Että tällainen sillisalaatti tänään! Huomenna on tiedossa grillailua päivemmällä ja illellammalla suuntaamme ystäväni kanssa Gotoon syömään rauhallisesti ja harmoonisesti ilman lapsia. Ja totisesti olemme sen ansainneet! Mahtaa olla outoa kun saamme puhua aloittamamme lauseet tai jopa koko jutut loppuun asti ilman -äiti meen vessaan, -äiti pienet sotkee meidän isojen leikit, -äiti anna keksi -keskeytyksiä...:D
Oikein ihanan kesäistä viikonloppua jokaiselle!<3

Kommentit

Suositut tekstit