Lungi - You better try it!


Niinkuin eilisessä postauksessa mainitsin, kävimme perjantaina testaamassa Rauman uusinta tulokasta ravintoloiden saralla. Cafe Salin omistajan perustama Lungi edustaa modernia aasialaista keittiötä, ihanan raikas tuulahdus raumalaiseen ravintolatarjontaan. Omalla top-listallani ravintola pomppasi heti kärkikolmikkoon; todella herkullista, mausteista, fressiä ja innovatiivista ruokaa. Pidin myös kovasti ravintolan onnistuneesta ja viihtyisästä sisustuksesta, estetiikkahan on puoli ruokaa..;)Perjantai-illan dinneri kului siis herkullisen ruoan ja hyvien ystävien parissa. Asumme ystäviemme kanssa toistemme naapurissa ja yleensä näemme lasten kera. Voin kertoa että normaalisti näkiessämme ilo on vahvasti läsnä ja rauha hyyyyvin kaukana kun kolme vilperttiämme vipeltää pisin pihoja... Ensi kesänä joukon juoniori on myös "päässyt jaloilleen" ja juoksentelee isompien perässä, joten saanemme vielä vähän lisää menoa ja meinikiä!:D 
Nyt tavattiin siis rauhallisemmissa merkeissä, keskusteltiin aikuisten juttuja, tilattiin pullo hyvää rieslingiä pöytään ja    -nautiskeltiin...


Minä söin kanatortillaa ja vaikka annos ehkä kuulostaa tylsältä ja tavanomaiselta se oli kaikkea muuta. Totesin jälkeenpäin että juuri näitä kokemuksia minä ulkona syödessä haen; eteen tuodaan lautanen jolla lepäävä ruoka näyttää hyvältä, maistuu hyvältä ja kirsikkana kakun päällä voin vielä todeta etten ole ikinä ennen syönyt mitään tällaista. 
Mieheni söi korealaiseen tapaan tehdyn hampurilaisen joka oli todella hyvä sekin. Hampparin lisukkeena tarjoillut juuressipsit ja dippi olivat piste i:n päälle, voi nammm!

Jälkkäriksi valitsin vanukkaan joka maistui ja näytti aivan yhtä herkulliselta. Esillepano oli jotenkin todella ihana ja sympaattinen. Juuri oikeanlainen kruunu meidän illalliselle.

Ketään ei nyt ehkä ihan kauheasti yllätä että suosittelen tätä ravintolaa hyvin lämpimästi. Käykää ihmeessä kokeilemassa ja voin vaikka lyödä vetoa että kerta ei jää viimeiseksi!;)


Nyt rauhallista sunnuntain jatketta jokaiselle!<3

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Sun blogi on todella kaunis ! Ja tykkään siitä miten jaat Raumasta todella positiivista kuvaa muillekkin, kun meille Raumalaisille:)
Loistavaa kesää koko perheelle<3
Unknown sanoi…
Voi kiitos kovasti! Rauma on minulle valtavan rakas!<3 Olemme asuneet monta vuotta kesiä lukuun ottamatta poissa Raumalta ja on ollut ihan mielettömän hienoa huomata miten kaupunki on kehittynyt!

Oikein hyvää kesää sinulle myös!:)

Suositut tekstit