Pelle Hermannin puistossa


Heippa! Jopas ovat päivät kuluneet taas vikkelään, toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikko! Meidän viikon kohokohta taisi olla keskiviikon retki Porin Pelle Hermannin puistoon. Se on kyllä sellainen lasten taivas että vanhemmatkin innostuvat, tai ainakin meidän seurueessa myös aikuiset testailivat ahkerasti rengaskeinua..;D Vielä kun kelit lämpeäisivät voisi varata puistoretkeilylle koko päivän, pakata eväät mukaan ja piipahtaa samalla reissulla viereisellä rannalla uimassa. 


Pellehermannin puiston ehdoton valttikortti on monipuolisuus. Veikkaan että meidän porukan 2-vuotiaat juniorit saavat paljon enemmän irti tällaisesta puistoilusta kuin esimerkiksi Lintsipäivästä. Angry Birdsit olivat tietysti tosi POP ja Eevi oli myös kovasti kiinnostunut Viksu-variksen tarinatuokiosta. Ihan ei kuitenkaan rohkeus riittänyt kiivetä sinne yläportaalle asti kuuntelemaan.


Nämä puistoilukerrat hyvässä seurassa ovat ihan parhaita! Eikä sen miljöön tarvitse joka kerta olla mitään näin suurta ja ihmeellistä. Hyvin Eemilin ja K:n eiliset rosvoleikit sujuivat raumalaisessa pikkupuistossakin. Minä en itse ole mikään "superpuistoäiti", että viitenä päivänä viikossa on puistoiltava vaikka sataisi vanhoja akkoja taivaalta. Meillä mennään fiiliksen mukaan, koleina päivinä paljon puistoilua mukavampaa on istuskella lasten kanssa kirjastossa ja joinain päivinä ei kauppaa lukuunottamatta lähdetä mihinkään. Ollaan vaan ja tylsistytään, se on välillä oikein tervettä sekin. 


Eemil ja K ovat ihan parhaat kaverukset, se on niin mielettömän sydäntä sulattavaa nähdä pienten lasten välistä ystävyyttä. Välillä leikitään sovussa, välillä riidellään, mutta aina lähtiessä jo kysellään koska nähtäisiin seuraavan kerran. Pojilla on ollut viime aikoina myös melko koominen yökyläilykeskustelu käynnissä; kumpikin toivoisi toisen tulevan omaan kotiin yökylään, koska kumpikaan ei itse oikein uskaltautuisi yöksi "vieraaseen" paikkaan. Molemmilla on silti kauhea polte että yökyläily pitäisi nyt saada järjestymään. Mielenkiintoista nähdä mihin päätökseen pojat vielä kallistuvat ja kumpi rohkaistuu..:D


Yksi Pellehermannin puiston parhaista jutuista olivat suloiset vuohet jota lapset saivat ruokkia voi- ja apilankukilla. Isot ja pienet olivat innosta soikeina!<3


Kesän parhaita hetkiä!<3Nyt oikein kivaa viikonlopun jatkoa jokaiselle!!

Täällä siirrytään suunnittelemaan illan tarjoiluja kun saadaan isoja ja yksi pienikin ystävä kylään.:) Seuraavaksi kuitenkin postailen Rauman uudesta ravintolasta jota kävimme illallisen merkeissä eilen testaamassa ja voin kertoa että kokemus oli hyvin herkullinen!;)


Kommentit

Suositut tekstit