Bath Art

Tänään meillä taiteiltiin kylvyssä. Mega-reissulta mukaan tarttui kylpyvärit ja aikamoinen siivo niillä saatiinkin sitten aikaiseksi. Kylpykynät ovat siitä mukavia että ne lähtevät niin iholta kuin ammeestakin kevyellä pyyhkäisyllä, joten jälkien korjaus sujui kerrankin yhtä vikkelästi kuin itse sotkeminenkin.:)




Alun bodyart vaihtui lennossa kylpyämmetaiteeksi. Tulipahan taas löydettyä yksi kiva piriste meidän kylpyhirmuille...



Minusta on niin hauska seurata Eevin apinointia; mitä isoveli edeltä, sitä pikkusisko perässä. Nämä ovat ehdottomasti niitä toisen lapsen rikkauksia kun on aina isompi sisarus näyttämässä mallia uusiin peleihin ja leikkeihin. 



Yllättävän paljon sitä löytyykin yhteistä tekemistä ikä- ja kehityseroista huolimatta. Juuri niihin yhteisiin touhuihin haluankin lapsia kannustaa, jotta heistä tulisi toisilleen myös leikkikaverit. Ainakin kovasti toivon että nämä hauskat hetket kantaisivat hedelmää tulevaisuudessa ja auttaisivat lapsia luomaan läheisen sisarussuhteen...<3



.. että ne varpaat sopisivat toiseen korvaan vielä myöhemminkin muun kuin ilkikurisen potkimisen merkeissä..:D


Tällaisia iloisia pisaroita kuului siis meidän torstai-iltaan.



Toivottavasti ilta ja päivä on kulunut iloisissä merkeissä siellä ruudun toisellakin puolella!:)


Kommentit

Unknown sanoi…
Wau, enpä ole moisista väreistä koskaan kuullutkaan! :D Näyttää hauskalta!
Unknown sanoi…
Juu kauhean kivoja ovat!:) Kaipa näitä löytyisi kotimaastakin, mutta itse törmäsin näihin ensi kerran vasta täällä Venäjällä..

Suositut tekstit