Täällä taasen

Takaisin Venäjällä taas ja kaikki tuntuu olevan aivan samalla tavalla kuin lähtiessämme. Paitsi että yksi kiva puisto jäi viime vuonna kokonaan leikittämättä (huomasimme puiston olemassaolon siinä kohtaa kun maassa oli jo metrin lunta) ja se asia piti tietysti korjata heti ensi tilassa! Suuri puistoalue on kävelymatkan päässä kotoamme ja aivan mieheni työpaikan vieressä joten vaunuttelimme lasten kanssa sinne ja tulimme lounasaikaan koko perhe samalla kyydillä sitten kotiin. Melko kätevää.:)


Puistoalueella on useampi leikkipaikka, ruokapaikka, pari patsasta ja pieni tivolikin. Me kävimme ensin sellaisessa "normipuistossa"...

 Jonka jälkeen bongasimme aivan siitä vierestä pienen liikennepuiston. 50 ruplan hintaa vastaan sai ajella polkuautolla 10 minuuttia. Meillä meni siinä hommassa melkein tunti..;D


Oli bussipysäkkiä, bensa-asemaa, junarataa.. kaikkea sellaista mistä pieni poika hullaantuu!

Lopuksi menimme ihan vain käppäilemään tivoliin, mutta kyllä siellä täytyy ehdottomasti käydä vielä laitteitakin kokeilemassa ennen syksyn tuloa! 

Oli ihana tulla tänä vuonna valmiiseen kotiin ja tuttuun kaupunkiin. Eilen lähikaupassa käydessäni  sisustus-/kukkakaupan pitäjä tuli tuomaan minulle kukkasta haluten toivottaa meidät tervetulleiksi takaisin Ufaan. Pieni ele, mutta miten hyvä ja liikuttunut mieli siitä tulikaan! Se sai minut ajattelemaan kuinka onnekkaita olemme että saamme ainakin tämän hetken asua juuri tässä kaupungissa ja tässä maassa. Saamme nauttia kaikista näistä ystävällisistä ihmisistä ja uskomattoman rikkaasta kulttuurista. Saamme jatkuvasti kokea uutta ja oppia hyväksymään erilaisuutta. Näiden vuosien kokemukset tuovat elämäämme rikkautta jota ei voi rahassa mitata.

Innolla siis odotan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan, mutta ihan heti tässä lähitulevaisuudessa tiedossa on pihalla peuhaamista. Eevi nimittäin nukkui läpi meidän aamupäivän puistoreissumme ja täytyyhän pienten prinsessojenkin päästä kerran päivässä hiekkakakkuja tekemään(ja meidän tyttömme tapauksessa myös syömään   - kirjaimellisesti!:D).

Kivaa viikonlopun jatkoa!

Kommentit

Unknown sanoi…
Heippa hei! Olen lueskellut blogiasi jonkin aikaa, kun yhteinen ystävämme Anna T. siitä vinkkasi. :) On tosi kiva lukea toisen samassa tilanteessa olevan blogia. Meidän perhe on siis samoista syistä ulkomailla, tosin "vain" Ruotsissa. ;) Tämä on meidän ensimmäinen kausi ulkomailla, joten mielenkiinnolla odotamme mitä tämä kausi tuo tullessaan. Mun pientä blogia voi seurata täällä: http://linnapuistonlaidalla.blogspot.fi/

Kaikkea hyvää teidän perheelle tähän uuteen kauteen! :)

T. Laura P.
Unknown sanoi…
Heippa! Kiva kun jätit kommenttia ja suuri kiitos blogisi jakamisesta! Vertaistuki kunniaan!;)

Näemmä teilläkin on lähtenyt uusi elämänvaihe mallikkasti käyntiin siellä Ruotsissa, kotikin on niin ihanan oloinen..:) Toivottavasti (ja aivan varmasti) kausi tuo tullessaan hienoja ja unohtumattomia kokemuksia teidän koko perheelle!!

Suositut tekstit