Cooli Panda, Pikkumimmi ja pari viritystä

Käytiin napsimassa eilen kuvia meidän talon lähelle ilmaantuneista taideteoksista. Täyty kyllä todeta etteivät teokset minulle oikein auenneet, mutta ehkä niistä olisi saatavilla jotain taustatietoa joka auttaisi asiaa. Noh.. tällaisia virityksiä me käytiin vähän somistamassa yhden coolin pandan ja yhden pikkumimmin kera.;) 


Olen niiin rakastunut vaarinpaitoihin jo ties kuinka monetta vuotta (Eemil on tainnut kulkea niissä syntymästään asti). Ja kerrankin Eemilin koossa löytyi jotain herkullisen väristä! On niin kurja kun isompien poikien perusvaatteet ovat usein tosi tylsän värisiä. Retrohenkisistä malleista ja merkeistä löytyy enemmän värejä, mutta ne eivät ole lainkaan meidän tyylisiä. Kivoista, värikkäistä ja kohtuu hintaisista poikien vaatteita myyvistä merkeistä saa siis vinkata!;)


Panda-pipo on Mini Rodinin uusimmasta mallistosta ja se olikin pitkälti ainut kuosi joka tähän mammaan ensi istumalta iski. Converset ovat tuliaisia taannoiselta Nizzan reissulta. 

Eevi on ilmeisesti juottanut vettä itsensä sijaan paidalleen..:D Ja jalustalla ei oltaisi millään pysytty kun maassa näkyi kukkia. On se vaan niin Tyttö.<3

Rakastaa, ei rakasta, RAKASTAN!

On pakko hiukan purnata Eevin leggareista. Niiden pitäisi olla yhä mustat, mutta väri rapisi jo ensimmäisissä pesuissa ja lisäksi niihin ilmaantuu käytössä heti kauheat polvipussit. Olen jokseenkin pettynyt Burberryyn joskin pikee on säilynyt lukemattomista pesukerroista huolimatta aivan kuin uutena. Legginsejä meille ei ainakaan kyseiseltä brändiltä enää osteta vaikka lahkeen suusta pilkistävä novacheck-kuosi söpö onkin..:)


Lopuksi vielä Eemilin vapaita poseerauksia. Hmmm.. ei ole kyllä vaikea arvata ketä hän esittää..;)Oikein mukavaa tiistaita!!

Kommentit

Suositut tekstit