Eccon syksykengät pienille askelille

Eevi on kulkenut täällä Ufan helteissä sandaaleissa melkein joka päivä. Vaikka emme kauaa täällä ole vielä olleetkaan niin sen aikaa kuitenkin että neiti on ehtinyt kasvaa ulos molemmista kesätennareistaan(?!). Syyskenkien hankinta oli edessä joka tapauksessa joten totesimme että parempi hankkia ne ennen kuin sää radikaalisti viilenisi. 

Halusin Eeville Eccot niiden loistavan ergonomian takia. Kuten brändin sivuilla todetaankin "monen kengänvalmistajan pakkomielteenä on kengät - meillä se on jalka". Joustava pohja ja pehmeä laadukas nahka ovat hyvä yhdistelmä pienelle jalalle. 

Ecco Mimic (brick/mink)


Ufassa Eccon liikkeitä on melkein joka ostoskeskuksessa ja Venäjällä kauppa tuntuu käyvän kuumana. En kyllä yhtään ihmettele että Ecco on ottanut vahvan jalansijan maassa jossa talvet ovat kylmiä ja lunta on paljon. Näissä olosuhteissa laatu on kaikki kaikessa ja siberia malliston lämpimämpääkin lämpimämmät kengät ovat paikallaan. 


Vielä ei kuitenkaan ollut aika talvikenkien ostolle, mutta samaisella reissulla matkaan tarttui Zaran söde hattu tuulisten syyspäivien varalle. Luulempa vain että Eevi itse lennättää hattua pois päästään tasaisin väliajoin. Tällä hetkellä päässä kun ei pysy MIKÄÄN! Juuri ja juuri voi ehtiä yhden valokuvan napsaista...;)Odotan jo malttamattomana syksyn saapumista ja ilmojen viilenemistä. Eilen napsasin instagramiin kuvan asusta jossa olisin halunnut lähteä liikkeelle, mutta lämpöasteita Duttin jakulle oli vielä aivan liikaa..


Kaksi vuotta sitten joulupukin tuoma Coachin laukku pääsee taatusti taas tänäkin syksynä usein olalle jo värinsäkin puolesta. Lisäksi koko on ihanteellinen; mukaan mahtuu juuri sopivasti kamera, pari vaippaa ja pakolliset tilpehöörit.:) Ecco Leather toimittaa muuten materiaaleja myös Coachille, samoin kuin Alexander Wangille, Marc Jacobsille, Burberrylle ja Louis Vuittonille. 

Jos siis haluaa hankkia laadukkaan vuosia kestävän nahkalaukun voi myös Ecco olla se juuri sopivan täydellinen vaihtoehto!;)


Mutta nyt haluan toivottaa juuri sopivan täydellistä perjantaita ja alkavaa viikonloppua jokaiselle!


Kommentit

Unknown sanoi…
Mä tykkään kans Eccon kengistä ja lapsilla olenkin niitä paljon käyttänyt. Sen lisäksi, että ne on varmaan yhdet parhaista kengistä jalalle, ne on tosi kiva näköisiä nykyään. Löytyy multa itseltänikin muutamia pareja ja ne on kyllä tosi hyvät. Jaksaa tanssia, vaikka läpi yön...! ;)
Unknown sanoi…
En ole itselleni ostanut vielä koskaan Eccoja, mutta tämän syksyn malleissa silmiä on hivellyt yksi jos toinenkin saapas ja nilkkuri. Vissiin ihan pakko mennä kenkäostoksille..;) Noista lasten kengistä tykkään kovasti ja taatusti haetaan Eccolta talvisaappaatkin molemmille muksuille.:)

Suositut tekstit