Saturday Sushi

Toivottavasti kaikilla oli mukava viikonloppu!:) Meillä sitä vietettiin taas koko perheen voimin kun iskä saatiin työreissulta takaisin kotiin. Lauantaina kävimme herkuttelemassa sushilla Eemilin  mieliksi. Poika varmaan vaihtaisi karkkipäivänsäkin sushiannokseen ja onhan se tietysti kiva että hänelle maistuu samat herkut kuin meille vanhemmille. Tosin huomasimme että viereiseen pöytään kiikutettiin aikuisten sushien lisäksi lapsille nakkeja ja perunamuusia, joten sellaistakin vaihtoehtoa olisi ollut tarvittaessa tarjolla...:)



Planeta Sushi sijaitsee kiven heiton päässä meidän kodista... näkyy muuten ikkunasta..:D Näin ollen siitä on muodostunut yksi meidän kantapaikoistamme täällä.




Kesän aikana ravintolassa oli tapahtunut muutama mieluisa uudistus. Ensinnäkin tupakoitsijoille oltiin tehty ravintolaan ihan erillinen siipi. Viime vuonna tupakoivat asiakkaat istuivat "omalla alueellaan" ravintolassa sisällä jolloin savun katku silti levisi joka paikkaan.


Toiseksi ruokalistat olivat uudistuneet kesän aikana samoin kuin osa annoksistakin. Lista lukee nykyään englanniksi, jolloin meidän tilaamisemme on helpottunut huimasti.:)
Ravintolasta saa sushin lisäksi perinteisiä japanilaisia ruoka-annoksia laidasta laitaan. Alla oleva kana-siitakesieni annos on minun lempparini jo viime vuodelta. Annokset ovat siitä sopivan kokoisia että sushin lisäksi (ainakin minun  pohjattomaan) vatsaan mahtuu myös toinen annos.



Eemilin kanssa emme ole vielä harjoitelleet tikuilla syömistä, mutta ehkä sitäkin pitäisi tässä pikkuhiljaa aloitella. Silloin ei kyllä varmaan laiteta valkoista T-paitaa päälle..;)


Tälläistä kuului meidän lauantaille. Eilen kävimme korkkaamassa Cenrtalin hauskiksen ja metsästämässä  Bashkortostanin kuuluisaa hunajaa, joka oli muuten erinomaista!! 

Kivaa alkavaa viikkoa ihmeiset!:)

Kommentit

Suositut tekstit