Sukellus välikausipukuihin

Kaksi päivää sitten kuljettiin sortseissa ja T-paidassa.
Tänään ulos sai pukea välikausipuvun.


Toisaalta ihan kiva kun ei tarvinnut arpoa onko fleece nyt liian kylmä tai tuleeko ulkopuvussa kuuma. Asteet tippuivat heti sopivan alas ja saatiin heittää kunnon piharoippeet niskaan. Eemil pärjäsi vielä ihan hyvin takilla ja kollareilla. Eeville kostea ja viileä ilma yhdistettyinä perus kolitsihousuihin.. ööö.. ei kiitos(sen verran ruohonjuuritasolla käy vielä neidin liikkuminen). 



Molemmilla on Polarn O. Pyretin kaksiosaiset välikausipuvut. Meillä ei kummallakaan ole ollut haalareita muuta kuin ihan ihan vauvana. En sitten tiedä mistä johtuu, mutta omaa silmää on aina mielyttäneet enempi kaksiosaiset puvut. Ehkä jos käytäisiin tarhassa niin sitten olisi pakko hankkia se perus haalari jo pukemisen helppoudenkin vuoksi.



Kiva kun Eevi alkaa olla jo tosi toiminnallinen ulkona. Nyt on vielä helppo liikkua kun maassa ei ole lunta ja talven tullessa neiti onkin sitten taas piirun verran isompi ja taitavampi tarpoja. Seuraava kuva on muuten oikein päin..:D


Kukkia käytiin metsästämässä... tietysti!

Eemilillä kesti vähän tuo kunnon keinuihin tottuminen. Hauska kun vielä kesällä 3-vuotiaan ensimmäinen kysymys uusiin puistoihin mentäessä oli -Löytyykö sieltä vauvakeinu? No täällä ei ole vauvakeinuja näkynyt joten jos keinua mielii on pitänyt tyytyä isompien lasten versioon... pienen kokeilun jälkeen sitä aika nopeasti huomattiin että kyllä siinä normaalillakin istuimella juuri ja juuri pysyi.;) Ja nykyään vauhdin pitääkin olla niin kova että mennään pilviin asti!


Tämä on kyllä jotenkin niin ihana kun hyvä puisto löytyy omasta pihasta. Lisäksi kaikki pihapiirin lapset tulevat ulos aina puoliltapäivin, joten siihen kun tähdätään niin leikkiseura on taattu.:) Kerta kerralta Eemilkin tuntuu taas pääsevän venäläisten lasten ja heidän leikkiensä makuun mukaan. Ja siitäkös tämä äiti ilahtuu.<3



Oikein mukavaa viikon jatketta!!




Kommentit

Suositut tekstit