Lettuja, omenasosetta ja yhdessä oloa

Tänä aamuna Eemil oli hiljaa itsekseen hiiviskellyt olohuoneeseen muiden vielä nukkuessa. Hän oli hakenut pikkulegonsa keittiön baaritiskille ja minun ja Eevin herätessä käynnissä oli jo kunnon moporallit. Eemil herättää aina minut jos sattuu olemaan ensimmäisenä jalkeilla, mutta nimipäivälahjaksi saadut aarteet taisivat kutkuttaa mieltä niin paljon että äidillekin siunaantui harvinaislaatuista armonaikaa...;)




Me tytöt kun noustiin niin sunnuntaiaamua jatkettiin normaaliin tapaan. Lapset herkuttelivat hedelmillä muumien kera ja minä aloin tehdä lettutaikinaa..


Lettujen seuraksi tein myös omenasosetta. Siitä tuli niin herkkua että on ihan pakko tehdä syksyn ompuista vielä isompi satsi pakkaseen talvisunnuntaiden varalle. Superhelppoa, nopeaa ja maistuvaa.

Helppo omenasose

1dl vettä
1l omenalohkoja
ripaus kanelia
sokeria oman maun mukaan

Kiehauta vesi ja lisää kuoritut ja lohkotut omenat. Keitä viisi minuuttia, soseuta, mausta ja nauti.



Niin. Meidän perheelle on vain yksi oikea tapa aloittaa viikon viimeinen päivä. Se on lettupöydän ääreen istuminen koko perheen voimin. Sunnuntai kuuluu ehdottomasti polkaista käyntiin hitaasti nauttien AINA kun se vain on mahdollista.:)




Nammm Nammmm...


Viikon arvokkaimpia hetkiä. Panostetaan siihen ainoaan oikeasti ollennaiseen asiaan; omaan perheeseen ja yhdessä oloon.<3


Oikein ihanaa ja rauhallista sunnuntaita!


Kommentit

Unknown sanoi…
Oi, näyttää hyvältä! :) Pakko kokeilla tota omppuhilloa itsekin. Loistavien kuvien lisäksi, sä kirjoitat tosi kivasti. On aina ilo lukea blogiasi!
Unknown sanoi…
Kiitos kovasti!:) Ja kokeile ihmeessä tuota hilloa, olin itse ihan ihmeissäni miten noin pienellä vaivalla voi saada aikaan jotain noi koukuttavan hyvää..;)

Suositut tekstit