Sade saapui kaupunkiin

No nyt viimeistään on luonto kääntänyt syysvaihteen päälle myös täällä Ufassa. Minusta sade on ihan kivaa, ei haittaa lainkaan kun on kunnon sadevaatteet päällä ja kumpparit varpaiden suojana. PAITSI että Eeville ei ole vieläkään löytynyt oikean kokoisia kumisaappaita. Niimpä me ollaan vähän pakostakin sisällä tällä kelillä. Huomenna on kyllä tämän äidin pakko mennä metsästämään ne saappaat jotta päästään lätäköihin pomppimaan. Kaikki varmaan tietävät ettei elämässä ole juurikaan mitään niin hauskaa ja vapauttavaa kuin hyppiä kuralätäköissä! Sitä kannattaa siis ihan aikuistenkin kokeilla jos ei ole tullut muutamaan vuoteen testattua. Nokiat jalkaan vaan ja pihalle! Hiukan kannattaa ehkä katsoa ympärilleen jos ei halua että naapurit näkevät, myöhäinen arki-ilta on tähän ihan sopiva aika... Tulee sitten unikin hyvin kun on ottanut hetkeksi ilon irti elämästä..;) 

Napsaisin eilen muutaman kuvan parvekkeelta. Meidän puistomainen naapurusto on ihan kaunis näin syksylläkin.





Sitten niihin sisätouhuihin. Olimme aamupäivän liikenteessä, mutta ilta menikin sitten sisällä autoillessa. 




Eevi menee aina innosta sekaisin kun auto laitetaan käyntiin. Hän jaksaisi istua lopputtomiin kyydissä kun iskä ohjaa. Neiti on myös tajunnut autosta löytyvän kaasupolkimen ja vaikka jalka sinne ei yletäkään niin käsi kyllä ylettää....;)



Eemil ajaa ja ohjaa autoaan itse ja suoriutuukin siitä ihan hyvin vaikka meidän asuntomme ei ole mitenkään koolla pilattu. Ainut vaaratekijä on isoveljeään kuin hai laivaa seuraava Eevi. Toisaalta Eevin varominen kasvattaa ihan hyvin Eemilin kohdalla malttamisen jaloa taitoa. Sitä autoa kun ei vain yksinkertaisesti voi peruuttaa jos sisko on siellä takana...

Tai sitten edessä valoja ihmettelemässä...

Sisko päättä taas pysäyttää rundin...

Eevi mee pois tieltää!!!

Lopputuloksena yksi makaa konepellin päällä ja toinen yrittää syödä lamppua!?! 
Sisätouhut on ihan kivoja, mutta Eevinkin kohdalla alkaa jo huomata että ulkona säntäilyä kaivataan ainakin kerran päivässä.:) Eevillä on muuten uusi lempiherkku, dragon fruit. Hedelmäliha on juuri sopivan pehmeää ja maku miedon makea. Taitaa löytyä Suomestakin isompien markettien hedelmähyllyistä, kannattaa kokeilla! 


Tänään on tiedossa sisäleikkipuistoilua paikallisessa Hauskiksessa, mutta huomenna suunnitelmissa on ehdottomasti ne kuralätäköt kumisaappaiden kera!

Siihen asti oikein mukavaa ja naururyppyrikasta alkavaa viikonloppua!:)




Kommentit

LeAnn sanoi…
Hauskoilta kuulostaa teidän päivät. :-)
Ihania kuvia perheen pienimmistä. ♡ Tuo "toinen konepellin päällä ja toinen syö lamppua" hymyilytti ja paljon. :-D
Kuralätäkköleikit on kyllä parhaita isoillekin, kun on hyvät vaatteet.
Mukavaa perjantaita! :-)
Unknown sanoi…
Kiitos! Ei noiden pikkusählien kanssa voi oikein olla muuta kuin hauskaa..:) Usein kyllä mietin miten kiva sitä olisi edes hetkeksi päästä pienten ihmisten pään sisälle, ehkä noita lampun syönti-aivoituksiakin ymmärtäisi sitten paremmin!;D

Oikein mukavaa perjantaita sinulle myös!!
Henna sanoi…
Ihania mussukoita❤️❤️

Suositut tekstit