Stylisti syksyyn

Asupostaus lapsista siis luvassa. Suomen aurinkoinen ja kauniin ruskan sävyttämä luonto sai niin ihanasti syksyfiilikset päälle. Täällä Ufassa syksy taas on painunut  takaisin maan alle ja lämpöä pukkaa. Lapsille saa miettiä tarkkaan kerroksia kun varjossa on jo viileää, mutta auringossa hellettä.

Seuraavat asut toimivat paremmin siellä varjossa tai hiki virtaa..



Eemilin kengät ostettiin Zarasta häitä varten. Tennareita meillä on riittämiin joten oli kiva kun löytyi yhdet siistimmätkin kengät jotka toimivat sekä arjessa että juhlassa. Myös hattu on samasta puljusta ja on muuten pojan itsensä valitsema. Hän kuulemma muistuttaa seriffiä se päässään..:D



Let's rock! Ha?


Kaikista Eemilin takeista mun lemppari on nyt päällä. Ostin sen keväällä Ranskasta ja Eemil on itse todennut näyttävänsä "ihan pieneltä sedältä" pikkutakissaan. No eipä poika ole onneksi hanttiin laittanut sitä pukiessaan   -päinvastoin ihailee aina itseään peilistä. Eikös se ole hyvä pitää pientä tyylikoulutusta pienestä alkaen?;)



Meidän Suomen reissumme aikana Eeville saapui aikamoinen toimitus Pompilta. Ihan yli-ihania, pehmoisen lämpöisiä vaatteita pienelle neidille. 




Olen myös rakastunut näihin Bisgaardin kenkiin. Sopivasti pientä blingiä ja nilkkureiden vetskaritkin menivät kiinni epäilyistäni huolimatta(meidän neidillä kun ei ole varsinaisesti mitkään kovin sorjat sääret...köh..;D)




Pomp de Luxin vaatteissa yksi ihanimmista jutuista ovat pienet yksityiskohdat. En ole mikään suurien printtien tai värikkäiden retrokuvioiden fani. Tällainen vieno hempeily iskee muhun paremmin.


Eevin kuvaaminen tuppaa nykyään menemään yhdeksi juoksemiseksi. Hankala saada kuvia joissa veli ei vilkkuisi mukana kun toinen seuraa isompaansa kuin hai laivaa.:) 



Suomen kiireiden keskellä blogi jäi vähemmälle huomiolle ja mulla tuli tänne ihan ikävä. Ehkä siitä johtuen kaksi postausta samalle päivälle.:)

Kommentit

Johanna sanoi…
Mä en kestä!! Milloin Elmusta kasvoi tuollainen gentleman? Kohta se pääsee jo ripiltä <3
Unknown sanoi…
Se on toi maaaagical seriffin hattu joka tuo pienelle herralle vähän katu-uskottavuutta.;) Niin että ei vielä ens kesänä tarvitse rippiristiä metsästää..:D
Heidi J sanoi…
Jätän merkin, että oon käynyt lukemassa. Niin kauniita vaatteita aivan ihanan suloisten lasten päällä :) Kunhan Eeviltä jää pieneksi vaatteita joita laitat myyntiin niin muista mua - oon heti ostoksilla ;)
Unknown sanoi…
Kiitos Heidi! Ja lupaan muistaa sinua!;)

Suositut tekstit