Rimpsua, römpsyä ja rusetteja

Sen pidemmittä puheitta yksi kappale pikku neitiä rimpsuissa, römpsyissä, lepardi-kuosissa, ruseteissa, paljeteissa ja isoveljensä lippiksessä. Oliko se niin että vähemmän on enemmän? Meiltä taisi tänään  unohtua..;)




Lippis oli neidin oma somistus......
Joo-o.. Lähdettiin me näissä releissä vielä ovestakin ulos. Tylsä äiti vaan laittoi lippiksen vaihtoon. Kyllähän tämän kaiken kimalluksen ja röyhelön rinnalle vielä yksi Papupipo jättirusetteineen menisi.

Ja ei kun menoks!



Ainakin tämän äidin lempparipipo. Josko vähän suuremassa koossa itsellekin...?



Yksi harmituksen paikka tuli eteen kun vajaa metrin mitta ei millään riittänyt ovinapin painamiseen. Ei siskolla eikä veljellä.



Onneksi oli äiti mukana. Saatiin portti auki ja päästiin kauppaan jossa Eevi sai osakseen lukuisia ihastuksen huokauksia. Tässä maassa kun enemmän on todellakin ENEMMÄN!;D

Oikein kivaa maanantaita ja tulevaa viikkoa!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Toi rusettipipo on niiiiin söpö ja lupasin keväällä itselleni, että hankin ne tytöille ja mulle, kun/jos muutetaan ulkomaille. No, täällä sitä ollaan ja ilman rusettipipoja! :D -Laura
Unknown sanoi…
Sun täytyy ehdottomasti käydä metsästämässä ne kun seuraavaksi käytte Suomessa! Haluan kyllä itselleni myös samanmoisen vaikken oikeasti ole yhtään pipo-ihmisiä..;)

Suositut tekstit