Bicycle Race

I want to ride my bicycle,
I want to ride my bike.
I want to ride my bicycle,
I want to ride it where I like.


Saatiin tämän päivän kauppareissulla aika paljon huvittuneita katseita osaksemme. Me valloitettiin Rauman pyöräteitä ihan kirjaimellisesti laidasta laitaan leveällä kuljetuksellamme. Toisessa kädessä vaunut ja toisessa kädessä Eemilin pyörän seisontatuki. Paluumatkalla jossain kohtaa kyynärvartta kiikkui vielä kauppakassi. Pieneen mieleeni juolahti että nyt Eemil saa pyöräillä kauppaan ja hänhän sitten pyöräili... Ja jos jotain olen kahden lapsen äitinä oppinut niin kyllähän kahdella kädellä täytyy voida haltsata ainakin kahta liikkuvaa komponenttia.;)



Kokeili Eemil ihan itsekin ajaa. Ensin kerran ja menikin hienosti pitkän matkaa kunnes kuului -tömps. Sitten toisen kerran... -tömps. Kolmas kerta toden sanoi... -tömps + rikkinäinen kilikello(pyörän TÄRKEIN varuste) ja kauhea surkuitku. 


Äitiii.. tää tuntuu taas heiluvalta!


Ei me silti pelkästään kaatuiltu ja surkuteltu. Matkaan sisältyi paljon onnistumisen riemua kun homma sujui ja pyörä totteli pientä ohjaajaansa. Jokaisen kaatumisen jälkeen matkaa jatkettiin reippailla mielin ja kotipihassa muisteltiinkin jo ihan rinta rottingilla tehtyä urotyötä.  


Sisko seurasi veljen taivallusta vaunuista käsin -hieman tylsistyneen oloisena. Vielä hetki pitäisi malttaa liikkua neljän renkaan kyydissä. Kahta omia kiemuroitaan kulkevaa pyörää en olisi hallinnut, vielä kun toinen matkustaja saattaisi hetkenä minä hyvänsä päättää luiskauttaa itsensä alas satulasta ruohonkorsia tai roskia ihastelemaan..



Eeville sopivana liikunnallisena haasteena toimivat vielä meidän piharappuset. Ja kun on pienestä ihmisestä kyse niin tyyli on vapaa.:)


Pyöräilyssä kuten niin monessa muussakin asiassa harjoitus tekee mestarin. Niinpä me taidetaan ottaa heti huomenna sama reissu uusiksi, ties kuinka monia oivalluksia me ehditään tämän Suomi-viikon aikana tehdä.:) Mutta ihan ekana me käydään aamulla ostamassa uusi kilikello, sen soittaminen kun on pyöräilyssä se kaikista kivoin juttu!

Kommentit

Suositut tekstit