Arkista syysasua

Keväällä ballerinat ja trenssit; syksyllä saapikkaat ja suuret huivit. Vuodet vaihtuvat, mutta vuodenaikoihin liittyvät himotukset sen kuin pysyvät...;) Minulle syyspukeutuminen yksinkertaisimmillaan tarkoittaa farkkuja, jakkua, lämpöistä huivia ja saapikkaita. Niillä mentiin eilinen päivä Ufan pilvisessä ja hiljalleen viilenevässä syyssäässä.



Pidän arkisessa syyspukeutumisessa isoista linjoista; suuri huivi, pitkät saappaat, väljä neule.. Tosi simppeleillä valinnoilla saa aikaan ihan mukiinmenevän kokonaisuuden. 


Joka syksyisiin hankintoihin kuuluvat yhdet perussaappaat jotka tuntuvat olevan  poikkeuksetta kerta toisensa jälkeen ruskeat. Tänä syksynä löysin omani Carlo Pazolinilta jolla on liike täällä. Klassista ja laadukasta italialaista mikä sopii paremmin kuin hyvin kengille joiden tarkoitus on toimia vaatekaapin luottokopoina.:) 

Tämän syksyn jäljellä oleviin himotuksiin kuuluu vielä turkisliivi. Kaapista löytyy lyhyen mallinen tekoturkis -versio, mutta kaipaisin vähän pidempää ja aitoa yksilöä. Saa sitten nähdä löytyykö sitä juuri oikeaa ja vielä kohtuulliseen hintaan, toisaalta luulisi että täällä Venäjällä jos jossain olisi vaihtoehtoja mistä valita.


Nyt haluan kuitenkin toivotella oikein kivaa alkavaa viikkoa jokaiselle!

Himotusten metsästämisen sijaan aion pyhittää tämän viikon hyvän olon metsästykseen. Kaikki tärkeähän lähtee aina sisältä päin.<3



Kommentit

LeAnn sanoi…
Uusi lukija ilmoittautuu. :-) Kauniita kuvia ja ihania himotuksia. :-) Syksy on siitä ihanaa aikaa, että voi laittaa lämmintä päälle ja kynttilät palamaan.
Tuo sisäisen oman hyvänolon metsästys pitäisi täälläkin aloittaa...
Mukavaa viikkoa! :-)
Unknown sanoi…
Kiitos ihanasta palautteesta ja tervetuloa!:) Syksy on kyllä aivan ihanaa aikaa, niin kuin kaikki vuodenajat omilla tavoillaan.))

Suositut tekstit