Pieniä iloja

.. omassa kodissa.

Tiedossa siis perinteistä Suomiviikon oma koti -fiilistelyä. Leikkokukkia, kivoja löytöjä, muistorikkaita tavaroita... niitä esineitä ja asioita jotka tuovat sen ikioman pesän tunnun.



Vanha rukki on mieheni isoäidiltä. Se on aikoinaan asuttanut myös mieheni lapsuudenkotia ja vuosien vintillä olon jälkeen tämä kaunokainen löysi tiensä meidän olohuoneeseemme. Joskus hamassa tulevaisuudessa kun meillä toivottavasti on hieman tilavampi talo se saa varmasti arvoisensa paikan. Nyt se jämähti ainoalle lattiakaistaleelle josta löytyi riittävästi tilaa, mutta enää en osaisi kuvitella olohuonettamme ilman sitä. Vihdoin meidänkin kotiin saatiin vähän historian havinaa.



Olen kuluneena kesänä kunnostautunut valokuvakehysten hankinnassa. Hääkuvat pääsivät vihdoin makkarin seinälle ja myös eteiseen löytyi aivan ihana kehys Perfect Home -kutsuilta. Vahinko että tuossa kehyksessä seisoo yhä mallikuvat... Oooops.. Venäjällä olomme aikana postilaatikkoon olivat tupsahtaneet Eevin 1-vuotiskuvat. Samassa sessiossa kuvattiin myös Eemiliä, joten enköhän minä nyt vihdoin saa aikaiseksi kehittää lasten kuvat eteisenkin seinälle.:)



Myös avohylly löytyi Perfect Homen valikoimista ja Love tuikut tarttuivat mukaan Loviisan Aitasta. Niiden sisällä on kynttilöiden sijaan Nizzan Chateau-kukkulalta poimittuja käpyjä. Valokuvakehyksen juurella lepäävät kivet ja simpukat poimimme Eemilin kanssa Dubain rannalta. Pieniä ihania muistoja siis. 





Tämä meidän pienen pieni pesämme tässä piskuisessa merikaupungissa on kyllä valtavan rakas. Silti takaraivoa koputtaa jatkuvasti pienoinen talokuume. Ehkä senkin unelman aika vielä joskus koittaa, mutta juuri nyt kaikki on hyvin juuri näin.<3

Ihanaa viikonloppua!


Kommentit

Suositut tekstit