Astetta rennompi lauantai

Muhkea neule ja legginsit; voiko nainen enempää toivoa?;) Eilen oli sellainen cosy saturday -fiilis. Ei olisi tullut mieleenkään pukea päälle farkkuja ja bleiseriä. Niimpä päivä tallattiin mukavasti ison neuleen turvissa..



Käytän Firetrapin neulettani aina tällä tavoin päällystakkina ja tämä päällä nousee sellainen ihanan boheemi olo. Oikeasti jännä miten paljon vaatteet vaikuttaa fiiliksiin ja varsinkin tällaiset rennot ja vapaat fiilikset ovat mieleeni. Harmi vain etten perimmäiseltä tyyliltäni ole alkuunkaan boheemi(kai?)..

Neuleen pariksi yhdistin ison laukun ja klassiset nilkkurit. Ihan tosi peruslinjalla siis, mutta mielestäni asu ei nyt kaivannut mitään sen kummempaa. Varsinkaan kun takasomisteena heiluu yksi vaippapeppu.<3



Tämä Burberryn huivi pääsee kaulaan oikeastaan aina kun haluan pukea jotain rentoa. Ruutujen rauhalliset sävyt takaavat sen että huivi sopii yhteen melkeimpä minkä tahansa paidan ja takin kanssa. Lisäksi siitä saa toisella tavalla taittelemalla esiin beessin ja punaraitaisen puolen. Tosi monikäyttöinen kappale siis.:) 


Että näin eilinen. Kuten kaikki nyt ehkä ovat huomanneet niin näitä asupostauksia on eksynyt joukkoon aiempaa huomattavasti tiheämpään tahtiin. Haluaisinkin kysyä teiltä ovatko nämä kiva vai ärsyttävä lisä tänne blogiin? Asupostaukset vähän väkisinkin kuljettavat blogia myös sinne pinnallisemmalle puolelle ja itselleni se on ollut ehkä pienoinen pohtimisen paikka ja syy siihen etten aiemmin näitä postauksia juuri tehnyt. Tosiseikka kuitenkin on että minusta tällainenkin puoli löytyy ja pukeutuminen on aina ollut lähellä sydäntä. Valitettavasti en kuitenkaan pysty tarjoamaan teille hienoja ulkona otettuja kuvia koska en yksinkertaisesti ainakaan vielä uskaltaudu kameran eteen jos sen takana on joku toinen... Mitä mieltä siis olet? Jätetäänkö nämä jutut vastaisuudessa pöytälaatikon piiloihin vai julkaistaanko yhä?;)






Kommentit

Anonyymi sanoi…
Mä tykkään sun tyylistä ja nää asupostaukset on tosi kivoja ja inspiroivia! :-)
Anonyymi sanoi…
Aivan ihana toi villatakki; malli, kuosi ja kaikki! <3 Meidän tyylit tunnetusti kohtaa.. Ainakin mun mielestä asukuvat on vaan kiva lisä blogissa, ihanaa naisten hömpötystä ja estetiikkaa! Pidät vaan oman tyylisi ja annat blogin elää fiilisten mukana! :) - Anna
Unknown sanoi…
Kiitos kovasti ihanista kommenteista! Eiköhän täällä samalla linjalla jatketa :)

Ja Anna kyllähän me tälläkin saralla taidetaan aikamoisia sielun siskoja olla!<3;)
Maija sanoi…
Täältäkin yksi ääni asukuvien puolesta! :)
Ihanan rento asu, kolealla syysilmalla on mukava hukuttautua muhkeaan ja lämpimään neuleeseen!
Maija sanoi…
Täältäkin yksi ääni asukuvien puolesta! :)
Ihanan rento asu, kolealla syysilmalla on mukava hukuttautua muhkeaan ja lämpimään neuleeseen!
Anonyymi sanoi…
Kivoja on myös sun asupostaukset! :)
-J

Suositut tekstit