Paljas pää kun pipon löysi

Olen maailman huonoin pipojen käyttäjä. Sen lisäksi että jo valmiiksi ei niin kuohkea tukkani menee ärsyttävästi lyttyyn en ikinä löydä mitään omaan pallooni sopivaa lämmittäjää... Paitsi joskus harvoin kun oikein lykästää. No nyt lykästi ja vielä tosi edullisesti! Ehkä tänä syksynä alan ihan oikeasti käyttää pipoa; ainakin tätä yhtä. Ensi talven pakkasillakin voisi yrittää olla jäädyttämättä aivojaan ja toimia vastuullisena esimerkkinä lapsilleen.;)


Keskiviikon asu oli muutoinkin lämpöinen ja toimii vielä tulevilla pikku pakkasillakin. Päällä oli Zaran iän ja ikuisuuden vanha lempparitakki (pian taidetaan viettää 6-vuotis synttäreitä :D) joka iskee minuun vuosi toisensa jälkeen. A-linja ja hempeä väri luovat kivasti pehmeyttä kokonaisuuteen ja tämän takki päällä tulee aina sellainen ihanan tyttömäinen olo.




Wedgejä olen mainostanut ahkerasti ja samalla linjalla jatketaan. Viime kevään alesta ostetut Jimmyt ovat täydelliset jalkaan ja jälleen niiiin mukavat kulkea. Ne toimittavat myös ainoiden mustien arkikenkien virkaa joten pääsevät jo siksikin jalkaan todella usein. 


Tumman puhuvat asusteet olisivat voineet luoda aika synkän kokonaisuuden ilman pehmoista ja vaaleaa takkia. Nyt ne sen sijaan toivat sopivasti skarppiutta ettei ihan pliisulle ladulle eksytä. 



Syksy tuntuu hurahtaneen hetkessä ja on vaikea uskoa että marraskuu on ihan oikeasti aivan kulman takana... Marraskuuhun siirtyminen merkitsee minulle yhtä asiaa ylitse muiden, nimittäin kohta saa kaivaa jouluvalot esiin, Jee!:) Tuskin maltan odottaa että saa laittaa kunnon hössötysvaihteen päälle! Nyt kun katselee ulkona vallitsevaa sateista syyssäätä Joulu tuntuu vielä tosi kaukaiselta, mutta Pinterestiin on kuin varkain kerääntynyt jo jos jonkinmoista kuvakollaasia tämän vuoden koristeluideoista. Minkäs sitä malttamattomalle luonnolleen mahtaa...;)

Mukavaa torstain jatkoa!


Kommentit

Suositut tekstit