Homely monday ja helppo marjahyve

Tämä viikko pyörähti käyntiin kunnon siivouksella. Kirpsakka pakkasaamu oli omiaan petivaatteiden ja mattojen tuuletukselle ja samalla tuli puunattua koko koti. Ah.. miten kotoinen putipuhdas huusholli onkaan! Mulla on tapana palkita itseni tuoreilla kukilla siivouksen jälkeen ja pikaisella lähikauppareissulla mukaan tarttui vielä nupullaan olevia liljoja.




Tänään tuli kaivettua loputkin tuikut kesäteloilta ja tykkään itse polttaa kynttilöitä myös valoisaan aikaan. Musta ne luo tosi herkkää ja lämmintä fiilistä myös päivällä. Tosin lasten ollessa hereillä saa aika tarkkaan miettiä missä kynttilöitä polttelee.


All you need is....
Ystäväni poikkesi meillä päiväteellä ja valmistin teen kumppaniksi lämmintä marjahyvettä vaniljajäden kera. Super vaivaton resepti osui silmään anoppini reseptikätköistä ja haluan tietysti jakaa tämän teidänkin kanssanne!;)

Helppo Marjahyve

1 pussi pakastemarjasekoitusta
1 rkl perunajauhoja
2 rkl sokeria
2dl marjaista muromysliä

Sekoita ensin keskenään marjat ja perunajauho. Lisää tämän jälkeen joukkoon sokeri ja muromysli. Sekoita ja kaada pieneen uunivuokaan.


 Paista 200 asteessa 15 minuuttia. Tarjoile lämpimänä vaniljajäätelön kera.



Oma koti onneni.

Raumalla on ihana olla. Läheisiä on ihana nähdä. Fakta vain on että meidän kodista puuttuu tällä hetkellä yksi suuri sydän. Eemilin sanoja siteeratakseni  -Meitä kuuluisi aina olla me neljä. Odottavan aika on pitkä, mutta huomaapahan taas miten paljon toista kaipaa. Eikös se ole onni sekin.<3

I'm more me when I'm with you.

Mukavaa viikon jatkoa!
Rutistakaahan niitä rakkaitanne oikein olan takaa!






Kommentit

Johanna sanoi…
Meidän äiti on aina sanonut, että kun toista ei ihan joka päivä näe, rakkaus säilyy tuoreena vielä vuosikymmenienkin päästä <3 Ihana Eevuska muuten tossa ekassa postauksessa <3
Unknown sanoi…
Hih.. Kiitos Johanna! Niin mäkin uskon :)<3

Suositut tekstit