Tummia sävyjä

Harmaata, mustaa, ruskeaa ja luumua, syksyn tummia sävyjä sikin sokin. 

Sori tätä syksy hehkutusta! En mahda itselleni mitään, mutta lupaan että se menee pian ohi, sitten alkaa taas talvi ja joulu fiilistelyt...;) Näyttää nyt tulevan asupostauksiakin tiiviiseen tahtiin, mikähän kumma minua oikein vaivaa?!

No mutta sitten asiaan. Olen jokseenkin fiksoitunut Karen Millenin "nahkahousuihini". Rakastan niin niiden väriä, joka kyllä vaihtelee aina vallitsevan valon mukaan. Toiseksi en löydä mitenkään erityisen helposti uusia housuja ja on aina ilahduttavaa saada vaatekaappiin jotain kivaa vaihtelua farkkuparien rinnalle. Neule on omaan makuuni sopivan ohut Duttin bleiserin alle, paksut kerrokset alkavat nopeasti ahdistaa minua jos ulkona ei oikeasti ole pakkasta. Aina kaihoten katselen naisia ihanissa paksuissa takeissaan joiden alla on vielä ihanan muhkea paksu neule, mutta itse luultavasti tukehtuisin monen paksun kerroksen alle.. Ja sen tukehtumisen lisäksi näyttäisin valtavalta punapäiseltä lumipallolta..!;D



Lumineuse on ollut minulle pienten lasten äitinä ihan täydellinen laukkumalli. Mukaan mahtuu helposti vaipat, wipesit, eväät, kamera ja kaikki mahdollinen tarpeellinen ja minun kohdallani myös tarpeeton. Suljettava vetoketju on sateiseen syys- ja talviaikaan myös ihan ehdottomuus samoin kuin cross over -hihna. Vaikka laukut useimmiten kulkevat käsivarrella niin esimerkiksi lentokentällä yksin kahden lapsen ja matkatalaukkujen kanssa menoa helpottaa kummasti selän puolella keikkuva käsilaukku joka ei estä ja vaikeuta Eevin tai matkatavaroiden nostelua. 


Olen aina ollut huivityttöjä (heh..tullut kaiketi äitiini). Yritän löytää sellaisia malleja joita ei vilku jokaisen kaulassa. Tai sanotaan näin että jos huivista tai laukusta tulee super suosittu ja näen sitä joka päivä kaupungilla jonkun toisen olalla tai kaulassa en välttämättä halua sitä enää omaan kaappiini. Se ei oikeastaan ole edes mikään tietoinen valinta niin vain aina tuntuu tapahtuvan. Tässä kai syy siihen etten koskaan ole ratsastellut missään kuumimpien trendien aallonharjoilla..;) Mutta mielelläni kyllä ihastelen näitä asusteita ja vaatteita muiden päällä niin blogeissa kuin siellä kadullakin!


Täällä muuten satoi eilen räntää eli enää ei mene montaa viikkoa kun saa oikeasti heittää jo talvitakin niskaan. Toivottavasti vielä hetki selvittäisiin näillä kevyemmillä kerroksilla. En ole ymmärtänyt uhrata ajatustakaan lasten toppavaatteille, mutta eiköhän kauppojen hyllyiltä vielä jotain lämmintä heillekin löydy.:)

Oikein kivaa keskiviikkoa kaikille!!










Kommentit

LeAnn sanoi…
Kaunis asu ja sopii sinulle ihanasti. ♡
Itse hiukan karsastan kovin tummia sävyjä, mutta johtuu kaiketi siitä, että olen vaalea ja silloin olen entistä kalpeampi.
Tuo cross over-laukku on kyllä usein suuri pelastus.
Mukavaa keskiviikkoa myös sinne! :-)
Unknown sanoi…
Voi kiitos kovasti!

Olen itsekin oikeasti vaalea hiuksinen ja niiltä ajoilta muistan hyvin miten itsellekin tuntuivat sopivan aivan eri sävyt kuin nykyään.:)
Henna sanoi…
Ihanaa!! Näitö postauksia lisää! Puss <3
Henna sanoi…
Ihanaa!! Näitö postauksia lisää! Puss <3

Suositut tekstit