Oma hetki

Omia hetkiä   -niitä on pienten lasten äitinä aika harvoin. Ajankäyttö on pitkälti valintakysymys ja käytän oman aikani mieluiten perheeni kanssa. En liiemmin kaipaa sitä paljon tolkutettua "laatuaikaa", tai minulle laatua ovat nimenomaan lapset ja oma mies. MUTTA silloin harvakseltaan kun lähden jonnekin yksinäni otan kyllä hetkistäni kaiken ilon irti, niin että siitä tasaisesta ja välillä pomppuisestakin arjesta jaksaa sitten taas nauttia täysin siemauksin. 

Viikko sitten minulle siunaantui ikioma hetki. Ihana A(Kiitos, kiitos, kiitos!<3) kaitsi nuppujani Rozan luona käynnin ajan. Tukka saatiin hyvin ja kaikki oli taas hyvin.;) Miten tulenkaan täältä kaipaamaan Avedaa ja ennen kaikkea mahtavaa kampaajaani Rozaa! 


Aveda on siitä ihana(ja myös petollinen) paikka että sieltä ei yksinkertaisesti voi lähteä ulos haalimatta mukaansa heidän tuotteitaan. Olen varma että tämä kaikki johtuu kampaamossa vallitsevasta mystisen rauhallisesta ja rentouttavasta ilmapiiristä. Sitä rauhaa sitten epätoivoisesti yrittää ostaa purkeissa ja tuubeissa mukaansa kotiin.;D Toiseksi kerran näitä tuotteita kokeiltuaan on enää vaikea tyytyä muihin vaihtoehtoihin. 


Oma ehdoton lempparini on Avedan proteiini hiusnaamio. Tuote on minun hiuksilleni kuin vettä aavikolle. No se ei ole ihme kun hius on suurimmalta osaltaan juuri proteiinia. Varsinkin kesän aikana otettujen vaaleiden raitojen jälkeen pienet korjaustoimenpiteet ovat enemmän kuin kohdallaan.


Lisäksi mukaan tarttui ihanalla yrttisellä tuoksulla varustettua kylpysuolaa joka toimii myös oivana vartalon kuorinta-aineena. Meidän perheessä lasten lisäksi kylpemisestä pitävät myös aikuiset, joten tuote on nappivalinta iltojen rauhallisiin hetkiin.


Aveda ei siis pettänyt tälläkään kertaa. Hiukset voivat enemmän kuin hyvin ja tänä iltana rentouttava yrttikylpy on taas paikallaan.

Arjen pieniä iloja.


Mukavaa tiistain jatkoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit