Koruharakka

Eevi on ensimmäisen vuotensa aikana saanut lahjaksi ihania koruja. Eilen niitä hypistellessäni mietin miksen ole liiemmin käyttänyt niitä pienellä prinsessallamme. Niimpä laitoin neidille hänen 1-vuotis lahjaksi saamansa helmirannekorun ihan testimielessä. Alun kiinnostuksen jälkeen koru sai ihan rauhassa kaunistaa pientä pehmeää rannetta.


Pidän niin tuosta korun sydämen mallisesta lukosta, yksinkertainen on kaunista. Eevi on useimpien vauvojen tavoin vallattoman kiinnostunut suurista kaulakoruista. Oma äitini on niihin specialisoitunut ja  Eevi oikein odottaa mitä kivaa mamman kaulasta milloinkin roikkuu. Omat koruni hän myös  nappaisee alta aikayksikön pujottaakseen ne omaan kaulaansa.


Eevin paita ja cityshortsit ovat ylläripylläri Pompilta. Välillä on tosi virkistävää pukea neiti ihan muihin kun niihin perinteisiin tyttöjen väreihin. Tosin kaikki nämä rimpsut ja hörhelöt pitävät huolen siitä että kovin sukupuolineutraalille linjalle ei lähdetty..;)


Eeville on taas puhkeamassa uusia hampaita ja ai että miten kivan näköinen kuolaetumus on jokaisessa paidassa! Ehkä neidille täytyy hankkia joku näyttävä statement kaulakoru sen peitoksi..bah..;D Noh.. pakko joka tapauksessa myöntää että tällainen tyttöily on ihan mukavaa äidistäkin!




Oikein kivaa keskiviikkoa jokaiselle!!

PS. Minulle on nyt useampi tuttava ja ystävä maininnut kommentoinnin hankaluudesta. Olen tehnyt pienen muutoksen kommentointiin eli kommenttia jättäessäsi sivulle avautuu ponnahdusikkuna. Jos sinulla ei ole googletiliä tai esimerkiksi bloggeria käytössäsi muista vaihtaa kommenttiboxin alapuolella olevan "valitse henkilöllisyys" -valikon pallo anonyymin kohdalle niin kommentin jättäminen onnistuu!:)  Ja jos haluatte oikein ihanaisiksi heittäytyä niin kertokaahan minulle onnistuuko! 

Kommentit

Sofia sanoi…
Voi ihana pieni Eevi-neiti! <3 ja nuo kädet ja makkarat, kuinka ne onkaan hellyyttävät.
Anonyymi sanoi…
Jihuu! Onnistuu! Mä ainakin seurailen säännöllisesti teidän kuulumisia täältä blogista, joten kivaa päästä myös kommentoimaan näin näpsäkästi! Oikee hyväntuulen blogi; ihania kuvia, hyviä reseptejä ja kivoja postauksia kaikesta maan ja taivaan väliltä. Halaus sinne! <3 - Anna (you know who ;>)
Unknown sanoi…
Kiitos Sofia! Vähän jännitti riittääkö korun mitta Eevin ranteen ympäri...;D

Ja Jihuu Anna, kiva jos nyt onnistuu! Halaus sinne myös ja voi kumpa me ehdittäisiin näkemään!!<3

Suositut tekstit