Tiistain asu

Tämän viikon päivät on saatu kulkea ihanan aurinkoisessa säässä. Mikä pelastus varsinkin nyt kun kelloa siirrettiin ja pimeä tulee tuntia aikaisemmin. Minä "selviydyn" tästä vuodenajasta kynttilöiden turvin ja pian myös jouluvalojen.. Oi tule jo marraskuu että kehtaan alkaa virittelemään valoja sisälle ja ulos!;) 

Tässä aurinkoisessa säässä on sekin mukava puoli että voi pukeutua miten lystää kun ei tarvitse murehtia kastumista. Minulla oli tiistaina päällä Masimo Duttin vaalea nahkatakki, huivi on samasta puljusta samoin kun takin alta pilkistävä pitsipaitakin. 

Korsin laukku on ostettu muutama vuosi sitten asuessamme Jenkeissä. Se on jäänyt viime aikoina aika pienelle käytölle vaikka malli on ihan omiaan rentoihin päiviin. 


En ole koskaan ollut mikään suurin nahkatakkien käyttäjä vaikka pidänkin niistä kovasti. Monelle nahkatakki on juuri se nimenomainen kappale vaatekaapissa joka sopii asuun kuin asuun, minulle nahkatakki taas on vaikeampi vaate. Sen sijaan että voisin kiskaista sen aina päälle, joudun pikemminkin rakentamaan muun asun takille sopivaksi. Ehkä se on tyylikysymys ja nahkatakki ei vain edusta sitä minuinta minua.


Kivaa vaihtelua joka tapauksessa ja nämä päivät saattavat muutenkin olla tämän vuoden viimeisiä nahkatakin kanssa. Seuraavaksi siirrytäänkin sitten pitkiin villakangastakkeihin ja pehmeisiin toppiksiin who knows kuinka moneksi kuukaudeksi. 

Mutta hei me liuetaan nyt synttärilahjaostoksille. Huomenna Eemil osallistuu ensimmäisiin lastenkutsuihin ikinä ja ainakin vielä hän on vankasti sitä mieltä että äitin ja siskon tulee olla mukana pippaloissa.. Ja meillehän se sopii paremmin kuin hyvin. Varsinkin kun itse sankari on mieheni rakas kummityttö jota näemme aivan liian harvoin.<3

Mukavaa torstain jatkoa!

Kommentit

Suositut tekstit