Stadionilla juoksennellen

Me lähdettiin tänään lasten kanssa iskän lenkille mukaan. Lenkkipaikkana toimi vanha stadion jota kiersi asfalttinen juoksurata. Itse stadion ei ehkä ollut missään erityisen mairittelevassa kunnossa, mutta näköalat.. oh boy! Miten me ollaan aivan tyystin tällainenkin paikka missattu. Lapsille oli juoksu/säntäilytilaa yllin kyllin ja talvella täältä löytyisi taatusti aika tosi siistit pulkkamäet!:)


Eemil juoksenteli hienosti radalla ja yritti ihan oikeasti pysyä iskän tahdissa mukana. Eevi taas tuolla jo valmiiksi "mahtavalla" tasapainollaan päätti hakea pientä lisähaastetta juoksemalla kourussa; pari askelta ja pyllähdys - pari askelta ja pyllähdys...:D Ja kun kourujuoksu ei yllätys yllätys ottanut onnistuakseen lähdettiin minkäs muunkaan kuin rappusten kimppuun. No näissä rappusissa riittääkin kapuamista!


Siskon kiipeillessä Eemilinkin juoksujalka alkoi hiipua. Se on aina niin hellyyttävää millaisella tarmolla lapset tarttuvat toimeen käsittämättä lainkaan omien voimavarojensa rajallisuutta. Eemilkin niin reteänä pohdiskeli kuinka monta kierrosta sitä juoksisikaan, mutta ensimmäisen puolikkaan jälkeen tunnelmat olivat jo aika väsähtäneet. Ei siinä auta kuin kehua miten hienosti toinen jaksoi juosta ja hetken päästä pienestä suusta taas kuuluukin: "-Äiti seuraavaksi mä juoksen ainakin kolme kierrosta!".<3



Kaiken juoksentelun keskellä sitä oli aikaa ihastella maisemiakin. Salavat Yulaevin patsas nähtiin  tänään ihan uudesta kulmasta rinteen alta ja Belaja näytti aurinkoisessa syyssäässä kauneimpia puoliaan.


Maisemien lisäksi meitä ilahdutti kaksi miestä kauko-ohjattavilla autoillaan. Ei sellaisia lelukaupan perus pilipali-kaaroja vaan ihan kunnon vauhtihirmut. Savu vaan pöllysi kun autot kiisivät rinteitä ylös alas ja lapset olivat tietysti innoissaan!



Lenkin päätteksi Eemil pääsi vielä toimittamaan lisäpainon virkaa rappusiin. Ja ei auta kuin myöntää että olisi ehkä aihetta kaivaa ne omatkin juoksulenkkarit esiin... vaikka mukavahan se oli muidenkin kuntoilua katsella tällaisessa säässä mitä hienoimpien maisemien äärellä.;)


Reipasta alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit