Lasten sunnuntai releet

Sitten vähän asukuvia lapsista. Eemiliä on niin kiva pukea syksyllä, pojille kun on tosi vähän variointimahdollisuuksia. Aina vaan ne housut, paita ja tennarit. Näinä viileämpinä aikoina voi edes heittää pipon ja kaulahuivin päälle asuja piristämään.:)


Punainen ja harmaa taisivat olla Eemilin päivän päävärit. Jos tuota punaista olisi eksynyt yhtään enempää päälle hänestä olisi varmaan tullut joulutonttu, mutta noin muutoin pidän kirkkaasta punaisesta pojilla paljonkin. Meillä on yhä talven toppavaatteet hankkimatta ja vähän olen Eemilille miettinyt Polarn O. Pyretin punaista toppista. Bongasin sen salkkareitten Severiltä(asia jota ei ehkä kannattaisi mainita ääneen :D) ja minusta se oli jotenkin niin kivan pirtsakan ja ryhdikkään näköinen takki. Katsotaan vain josko sitä löytyisi kauppojen hyllyiltä vielä kun päästään Suomeen..




Eemilin neule on Scotch & Sodalta. Se on ihanan paksu ja pidän kovasti sen monista kivoista yksityiskohdista. Housut ovat Mangon lastenpuolelta. Pipo on viime talven hankintoja täältä Ufasta ja se taitaa kokonsa puolesta mennä vielä parina tulevanakin talvena.



Eevistä ei mitään kovin tarkkoja asukuvia taas napsittukaan. Neiti kun on liikenteessä IHAN koko ajan. Ehdin ottaa tasan yhden kuvan jossa Eevi oikeasti katsoo kameraan, muutoin tytöstä vilkkui lähinnä pipon tupsut ja hameen helmat..



Toppaliivi ja neule ovat Zarasta, hame Pompilta. Pipon tupsuihin ihastuin yhdessä liikkeessä täällä Ufassa. Ihme ja kumma kyllä ettei neiti ole jo repinyt niitä irti...;)





Ja ihan viimeiseksi tämän sunnuntain pieni pullahirmu. Eevillä on tapana latoa koko suu täyteen leipää tai tässä tapauksessa pullaa ja tulla sitä sitten suu auki esittelemään, hetken päästä kököt kaivetaankin suusta ulos ja ojennetaan ystävällisesti äidin käteen.. Nams..;D 






Kommentit

Henna sanoi…
Ihana Eevi :) meillä tehdään samaa ruoan kanssa :D
Kova ikävä <3
Ps. Kuolaan Eemilin kenkiä, upeat ;)))
LeAnn sanoi…
Ihania kuvia. Eemil on niin tyylikäs ja Eevi pikkuneiti. :-)
Mukavia ja kauniita vaatteita. ♡
Aurinkoista viikkoa!
Unknown sanoi…
Voi niin on täälläkin ikävä!<3 Toivottavasti tässä ihan piakkoin tarjoutuisi mahdollisuus nähdä!;)
Unknown sanoi…
Kiitos paljon! Ihania kommentteja aina kirjoitat, niistä tulee niin hyvä mieli!:))
Aurinkoista viikkoa sinulle myös!!

Suositut tekstit