Turkista ja pilkahdus kulunutta kesää

Mä olin tänä aamuna henkisesti valmistautunut koko päivän kaatosateeseen, mutta tuollahan on oikeastaan ihan kiva ilma! Lämmintä, vähän tuulista ja välillä aurinkokin pilkahtelee..:) Eihän tässä mitään kesäfiiliksiä herää, mutta tänään kaulaan eksyi kyllä aika kesäisen värinen huivi.



Huiviin nämä väripilkahdukset sitten jäivätkin, muutoin mentiin aika maanläheisillä sävyillä. Tekoturkisliivi on palvellut uskollisesti jo 3 vuotta ja jotenkin se on vain niin helppo yhdistettävä ihan kaiken kanssa. Samalla se tuo pientä jujua asuun kuin asuun.


Tykkään myös kovasti tämän Vilan liivin mallista jossa turkista ei ole sivuilla ollenkaan. Se on sopivan slimmi mun lyhyelle varrelleni. 


Nyt nämä tamineet vaihtuvat Hunttereihin ja ulkoilutakkiin kun me lähdetään lasten kanssa pihalle. Tiedossa on haravointitalkoot vol. tuhat. Miten noissa puissa riittääkin niin himputisti lehtiä...?:D Haravointi tosin on ihan kivaa hommaa heti sen jälkeen kun haravan varteen on viitsinyt tarttua. Oman käden jälki näkyy heti ja samalla saa raikasta ulkoilmaa ja hyötyliikuntaa. 

Oikein kivaa torstain jatketta! Kohta se onkin taas viikonloppu.:)

Kommentit

LeAnn sanoi…
Aivan ihana asu. ♡ Tykkään ja huivi on ihana piristys. :-)

Mukavaa torstaita! :-)
Unknown sanoi…
Kiitos LeAnn! Ihan kiva välillä pukea kirkkaitakin värejä synkän syksyn keskellä..:)

Suositut tekstit