Arkista ja simppeliä

Hah... Sopiipa tämä otsikko todella hyvin näihin pyhäpäiviin..:D No joka tapauksessa luvassa siis asupostaus arkipäivältä.


Käväisimme torstaina ystäviemme kanssa lounaalla Gotossa. Miten ihana oli nähdä aivan liian pitkästä aikaa!<3 Piti siis keksiä joku vaihtoehtoinen asu mun mieheni vanhalle hupparille ja rikkinäisille legginseille joita suosin pihahommissa..;D Koska luovuin maalisudista vain muutamaa minuuttia ennen lähtöä asuksi valikoitui jotain todella simppeliä ja helppoa.


Massimo Duttin trenssi on osoittautunut nappihankinnaksi ja se eksyy päälle todella usein. Lisäksi vuosi sitten Nizzasta ostettu huivi on vihdoin löytänyt täydellisen takkiparin minun vaatekaapistani. Trenssi on jotenkin niin helppo ja aina siisti vaihtoehto. Silloin kun haluaa ottaa rennosti takin voi pitää huoletta auki ja huivin vapaasti hulmuamassa. Diorin laukku ja ballerinat valikoituvat päälle usein juuri silloin kun tavallista arkista asua haluaa hieman piristää. Itselle tulee sellainen olo että on poikkeuksellisesti menossa jonnekin muualle kuin Prismaan ruokaostoksille...;)





Tämä asu on aika tiukasti omalla mukavuusalueellani (järkyttävän)kulahtaneita housun polvia myöden. Kampaus on myös yksi tämän hetken lemppareistani. Sutaistaan vain hiukset kevyeksi nutturaksi sivulle ja rentouden nimissä päivän aikana irtoavat ja valtoimenaan heiluvat suortuvatkaan eivät haittaa lainkaan.;)

Nyt mukavaa illanjatkoa!
Seuraavaksi palaillaan asiaan pääsiäisen kuulumisilla ja lasten asuilla.:)








Kommentit

Liina sanoi…
Kaunis asu asusteita myöten! Söpöt kengät myös!

Suositut tekstit