Pala paratiisia



Pienen pieni hotellisuositus..;) Me olimme toistamiseen Dubaissa ja toistamiseen samassa hotellissa. Tämän vuotista reissua suunnitellessamme tärkein kriiteerimme oli se että valitsemassamme hotellissa olisi tilaa. Kyseessä on Jumeirah Beach Hotel joka ainakin minulle edustaa palaa paratiisista. Lomailu siellä vain yksinkertaisesti toimii lasten kanssa paremmin kuin hyvin. Puitteet ovat upeat ja ilmapiiri yltiöpäisen ystävällinen. Huoneet ovat tilavia joka on ihan ykkösjuttu lasten kanssa reissatessa kun sitä tavaraa on paljon ja Dubain ostosmahdollisuudet huomioon ottaen sitähän saattaa kertyä myös pikkasen lisää...;D 

Näkymää huoneen ikkunaseinältä


Siivojilla on tapana jättää lapsille huoneeseen yllätyksiä; pikkupehmoleluja, herkkuja tai vaikka pyyhkeistä tehty krokotiili joka oli aikamoinen hitti.:) Nämä ovat niitä pieniä juttuja jotka yllättävät iloisesti ja jotka jäivät erityisesti lasten mieleen. Se että siivooja jättää sen mini-kinderpatukan jokaisen lapsilomalaisen sängylle ei ole hotellilta kummoinenkaan satsaus, mutta se saa ehdottomasti pienet vieraat tuntemaan olonsa tärkeiksi ja niinhän se on että iloiset lapset tekevät iloiset vanhemmat..;)


Toinen Jumeirahin valttikorteista ovat mielettömät uima-altaat. Lastenallas ei ole mikään pieni lammikko aikuisten altaan yhteydessä vaan vähintään yhtä kiva kokonaisuus liukumäkineen ja suihkuineen. Aikuistenallas taas on rakennettu niin että sielläkin voi surutta uida myös pienempien kanssa.  Lastenaltaan vierestä löytyy myös Sinbads Kids Club johon voi viedä lapset "hoitoon". Me emme kokeneet tätä mahdollisuutta tarpeelliseksi vaan lomasta nautittiin koko perhe yhdessä. Ohjatut leikkihetket voisivat olla toki kivoja myöhemmin kun lapset vähän kasvavat.



Uinnin jälkeen napattiin pallo kainaloon ja siirryttiin viereiselle nurmikentälle pelaamaan. 
Vietimme suurimman osan illoista poissa hotellialueelta, mutta muutamina iltoina kävimme hotellin Loungen happy hourilla jossa oli tarjolla juomien lisäksi suolaista purtavaa. 


Mmmm.. Amaretto Sour!;P
Loungen terassilta käsin oli ihana seurata viereisen Burj al Arabin väri-iloittelua illan tummuessa. Vilvoittavien drinkkien ja mehujen jälkeen saattoi halutessaan mennä syömään johonkin hotellin useista ravintoloista tai vain käyskentelemään rannalle. 



Niin että aivan ihana paikka, suosittelen lämpimästi! Tänä aamuna on Raumalla herätty valkoistakin valkoisempaan maisemaan joten juuri nyt lämpimät kesäpäivät aurinkorannalla kyllä maistuisivat! Noh... varmasti vielä joskus reissaamme takaisin pieneen paratiisiimme..<3 

Nyt alamme valmistautua Eemilin pian alkavaan 4v. neuvolaan, jännää!:)

Kivaa viikon jatkoa ihanat!


Kommentit

Maija sanoi…
Lomakuume vain nousee näin ihania kuvia katsomalla! <3 Kunpa pääsisi taas pian suunnittelemaan seuraavaa matkaa... :)
Unknown sanoi…
Voi toivottavasti teille tulisi lomamatka pian ajankohtaiseksi!:)

Suositut tekstit