Sukulaisia ja Ystäviä

Heippa ja mukavaa maanantaita siis tiistaita! Pääsiäisen pyhät takana päin ja arki maistuu taas. Tämä kulunut juhla on ehdottomasti minun suosikkini vuoden aikana. Suurella osalla ihmisistä on pitkät vapaat pyhien vuoksi ja koska pääsiäiseen ei liity lainkaan niin paljoa ylimääräistä hössötystä ja kiirettä kuin jouluun sitä ihan oikeasti ehtii tavata muutaman hassun päivän aikana ihan valtavasti sukulaisia ja ystäviä. Toisekseen onhan pääsiäinen myös niiltä perimmäisiltä tarkoituksiltaan se vuoden suurin juhla, vaikka se välillä tuntuu jouluhössötysten alta unohtuvankin. 

Meidän sunnuntai kului sukuloidessa ja saimme siirtyä valmiista herkullisesta pöydästä toiseen. Anopin lammas on vuosi toisensa jälkeen jotain aivan käsittämättömän hyvää ja niiltä osin olen jo siirtynyt malttamattomana odottamaan seuraavaa pääsiäistä ja tätä alla näkyvää hetkeä kun saavumme mummulaan ja jo ovella meidät kohtaa huumaavan hyvät tuoksut..:P



Mummulassa oli myös isomummu ja isotäti pääsiäispäivällisellä ja jos jostain lapset nauttivat niin aikuisten jakamattomasta huomiosta jota kyllä riitti!<3




Lopuksi vielä lasten asuista. Eemil on Zaran kenkiä lukuunottamatta päästä varpaisiin Kappahlin vaatteissa ja lämpimän päivän ansiosta ulkona tarjettiin hyvin pelkän neuleen turvin.:)


Äidin komistus!<3


Eevillä taas on päällään Burberryn mekko joka tarttui mukaan Dubaista. Minusta mekko on ihanan kepeää ja ilmavaa kangasta jossa lapsen on hyvä olla ja liikkua. MUTTA köhömmm.. kuten näkyy äiti ei laiskuuksissaan viitsinyt kaivaa silitysrautaa esiin ja kuvat paljastivat armottoman totuuden huomattavasti paremmin kuin paljas silmä. Ei se siis oikeasti ollut noin pahan näköinen..:D Eevillä oli päällään myös Livlyn takki jota muuten saa tällä hetkellä hopean värisenä myös heidän verkkokaupastaan. Vink vink!;)

Kukkia Mummulle!<3



KassiAlma :D
Eilen meillä oli taas paljubileet, tosin lasten toimesta ja meno oli huomattavasti villimpää kuin perjantaina. Mitä lie niihin pillimehuihin oli sekoitettu..:D Mutta voi sitä iloa ja riemua kun allas oli täynnä pieniä vesipetoja!<3 Illalla isäni ja veljeni tulivat vielä meille syömään ja iltaa istuksimaan.:) 

Nyt haluan toivotella kaikille töihin palanneille tehokasta päivän jatkoa ja muille muuten vain mukavaa arkea!<3

Kommentit

Liina sanoi…
Ihanat juhlavaatteet taas lapsilla! Tuo Livlyn takki on kyllä kaunis! Ehdin vaan jo hankkia Pompilta kaupunkitakin. Ehkä joskus myöhemmin sitten tuo Livlyn takki, jos vaan mieleisiä värejä tulee jatkossakin.

Olen itsekin laiska silittäjä ja niitä silittämistä ehdottomasti vaativia vaatteita tulee siksi käytettyä vähiten...

Ps. olen ihan samaa mieltä pääsiäisen vietosta; tärkeät ja mukavat juhlapyhät kyseessä!
Unknown sanoi…
Kiitos Liina!:)
Joo, meilläkin silittämistä vaativat vaatteet lojuvat rytyssä kaapin perukoilla.:D Ja Livlyn takkeja tulee taatusti ihanissa sävyissä myös tulevina sesonkeina..;)

Suositut tekstit