Hurlumhei viikko ja Eemilin pirskeet

Heissulivei! Mihin kummaan tämä viikko on taas vierähtänyt, tuntuu että joku ryöstelee meiltä päiviä.. Noh, tiistaina me olimme siellä Eemilin 4vee neuvolassa joka meni oikein hyvin. Ajattelin jotenkin että siellä tehtäisiin paljon vaikeita tehtäviä ja oikein tentattaisiin lasta, mutta meidän erinomainen neuvolatätimme sai koko homman tuntumaan lähinnä kivalta leikkihetkeltä ja tehtävätkin olivat tosi iisejä.  Me saimme muuten mukaamme kotitehtäviä vielä hukassa olevan Rn ja   pehmoisen Sn löytämiseksi. Tosi kivaa kun niitä voidaan nyt harjoitella yhdessä kotona!:) 

Eilinen päivä kuluikin sitten Turussa. Kävin pikaisesti hakemassa Eeville välikausipuvun Popilta(siitä lisää vielä myöhemmin) ja sen jälkeen suuntasimme ystäväperheen kera Caribiaan polskimaan, arjen luksusta parhaimmillaan!<3 Että ei niitä päiviä ole ehkä pöllitykkään; on vain ollut taas hulinaa..;)

Nyt laitan kuitenkin kuvia kuluneelta viikonlopulta ja Eemilin synttärikemuista. Lauantaina meillä oli hiukan lapsipainotteisemmat bileet ja sunnuntaina tuli sukulaiset. Minä -maailman koheloin kohnottaja- en muuten ollut sunnuntaina vaihtanut kesäaikaa mikron kelloon jota seuraan aina keittiössä häärätessäni. Noh.. voin kertoa että olin sunnuntaina koko päivän vieraiden tuloon asti just siellä keittiössä jaaaaa minä olin hieman vaiheessa kun vanhempani pelmahtivat "minun ajassani" tunnin etusessa paikalle.. Onneksi me ollaan iskän kanssa aika lyömätön pari keittiörintamalla joten hänen tullessaan apuun homma saatiin kutakuinkin pikaisesti korjattua..:DD 

Mutta nyt niitä kuvia ensin lauantailta!:)

My Hero!<3

Pienelle prinsessallemme Dubaista vuosi sitten ostettu kultainen rannekoru pääsi viikonloppuna ensi kerran käyttöön.<3





Popparit tarjottiin Ullan Unelmasta tilatuissa pahvitötteröissä.:)

Tytöt vauhdissa!<3

Ja sitten vielä muutama otos kaoottisena alkaneelta sunnuntailta.;)


Lätkäkakku maistui!:) 
Pizzaa ja Dubbelnougat muffinseja.

Nyt meidän onkin taas aika rientää, mutta laitan noiden cakepopsien ja superhelpon jääkiekkokakun ohjeet tänne vielä tällä viikolla!

Mukavaa päivää!<3




Kommentit

Liina sanoi…
Huippuhieno täytekakku! Reseptiä siis odotellessa... Mistä hankit nuo pelaajat ja maalit?

Sisarukset ovat taas niin tyylikkäitä. Varsinkin Eevin mekko ja rusetti ovat todella suloiset.
Unknown sanoi…
Kiitos Liina!:) Pelaajat ovat niistä SM-liiga munista joita myydään parasta aikaa joka kaupassa ja maalit ihan Stigasta..:D Eivät kummatkaan ole siis syötäviä, mutta ainakin meidän sankari oli erittäin ilahtunut kun sai sitten myöhemmin nuo pikkupelaajat kakun päältä omiin leikkeihin.:)

Suositut tekstit