JogurttiUnelma

MoikkaMoi ja ihanaa keskiviikkoa! Mä täällä vielä hörpin aamukahvia.. hitaasti mutta varmasti. Seuraavaksi olis tarkoitus siirtyä ulos ja käsitellä koko terassin lattia samalla tökötillä jolla käsittelin eilen puutarhakalusteet. Sudin kanssa heiluminen on musta tosi kivaa hommaa ja aika lailla nopeaakin vielä, mutta toi terassilautojen peseminen ennen sitä ei ihan niin kauheasti houkuttaisi.. Hah.. Niimpä mä päätin lykätä asiaa vähän ja kirjoitan yhden ihananaisen aamupala/iltapa -vinkin teille!;)

Tämä on meidän lemppari iltaherkku kautta aikojen, epäilen vahvasti että tähän ei yksinkertaisesti voi kyllästyä. Meillä siis herkutellaan tällä päivän päätteeksi koska aamut menevät smoothien äärellä, mutta kyllä tämä sopisi sellaiseen hiitaaseen ja hemmottelevaan aamuun myös.

JogurttiUnelma A'la Pienistä Nauttija


Tarvitset(2:lle)

Valio täyteläistä luonnonjogurttia
juoksevaa hunajaa
1 banaani
1pss pakastemansikoita




Viipaloi banaani ja jaa se kahteen kulhoon, purista pinnalle hunajaa. Kaada päälle jogurttia ja lisää vielä hieman hunajaa. Laita pinnalle kohmeisia murskattuja pakastemansikoita ja nauti heti!<3

Tämä herkku on minulle erityisen rakas, sen kuuluessa aina niihin päivän rauhallisiin hetkiin kun me aikuiset saamme viettää kahdenkeskistä aikaa lasten nukkuessa. Se on jännä miten joihinkiin ruokiin ja juomiin liittyy niin vahvoja assosiaatioita. 


Lopuksi vielä yksi ihana taulu jonka sain hyvältä ystävältäni. Kas kummaa oli kuulemma tullut blogini mieleen..:) <3 Oih.. tuskin maltan odottaa tulevaa perjantaita jolloin pääsemme nauttimaan suuresti yhteisestä laatuajasta ystävien kanssa! 


Kivaa päivän jatkoa ihanat! Nyt ylös ja ulos..;)




Kommentit

LeAnn sanoi…
Aivan ihana taulu ja niin herkullisen näköinen herkku! :) Tuota pitääkin kokeilla.
Ihanaa, aurinkoista päivää ja tsemppiä ulkohommiin! :)
Unknown sanoi…
Kiitos LeAnn ja kokeile ihmeessä tuota herkkua! Mutta varoitus: koukkuun jäämisen vaara!;)

Suositut tekstit