Puplia, kukkia ja pieni lukuhetki

Heippa vaan! Voi ihanuus mistä ilmoista ollaan saatu tämä viikko nauttia ja paiste sen kun jatkuu vain.:) Ulkona vietetyt hetket ovat viime päivinä olleet erityisen mielekkäitä kun keväinen aurinko on lämmittänyt meitä ja tuonut muutenkin energiaa päiviin. 

Tänään meillä ulkoiltiin ihan kotipihalla ja Rauman merituulen huomioon ottaen oma suojaisa ja aurinkoinen terassi on mitä mukavin oloilu-/leikkipaikka. Saippuakuplat ovat joka kevät yhtä kivoja ja kun kyllästytään kuplien puhalteluun on parasta siirtyä hiekan pariin niin saippuvetisistä ulkoilupuvuista saadaan ihan kunnolla kuraiset myös aurinkoisella ja kuivalla kelillä; mission accomplished..;D




Fillarin korjailua.:)
Tämä äiti otti tänään pihalla aika iisisti ja syventyi uuteen kirjaan joka on aivan mielettömän hyvä ja ennen kaikkea koskettava. Itse teoksesta myöhemmin, mutta kyllä tällainen elo kelpaisi vaikka joka päivä.:)


Puutarhassakin alkaa perennat ihan tosissaan puskea maasta ylös ja pensaat on silmuja tulvillaan. Ihan pian on vihreetä! 

Pioni se sieltä kurkistaa.<3

Köynnöshortensiat lupaavat jo alkavaa kesää.

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

Nyt on aika siirtyä oman kullan kainaloon perjantai-illasta nauttimaan ja huomenaamulla auton nokka kääntyy kohti Paraisia ja saariston rengastietä. Luvassa merellinen päivä rakkaiden ystävien seurassa.<3



Kommentit

Suositut tekstit