Ihanaa Pääsiäistä!

Heippa vaan! Toivottavasti teidän pääsiäinen on sujunut mukavasti! Ilmat ovat ainakin länsirannikkoa hellineet. Meidän pitkäperjantai ei varsinaisesti sujunut missään rauhallisissa merkeissä.;) Minä häärin päivän kotosalla tuhat rautaa tulessa ja meille tuli liki 20 ystävää iltaa istumaan. Ah... miten täydellistä viettää välillä aikaa ihan vain aikuisten kesken ja ennen kaikkea vertaansa vailla olevalla porukalla!<3 
Otimme pääsiäiseksi paljun takapihalle. Meillä oli palju ensimmäisen kerran viime kesänä kun järjestin yllärisynttärit miehelleni ja silloin se oli aikamoinen menestys joten nyt päätettiin ottaa samalla porukalla uusiksi. Eemil testasi paljun ennen mummulle ja papalle menoa ja oli oikein tyytyväinen pieni polskija. Ja mikä parasta tuo ihana allas on meidän pihassamme vielä monta päivää..:)


Piha kuntoon pääsiäiseksi -projekti johtui siis paljolti siitä että meille oli tulossa ihmisiä paljuilemaan ja näin ollen terassikin oli ahkerassa käytössä. Meidän puiset terassikalusteemme olivat jo aika kärsineen oloiset, mutta päätin kokeilla jos saisin kotikonstein ne vielä uuteen nousuun. Käsittelin kalusteet tumman ruskealla sävytteellä ja niistä tuli aivan kuin uudet; itse asiassa kivemman väriset kuin silloin aikanaan uusina..;D Samalla vetäisin sävytteellä myös terassin lattialaudat. Sitten vähän keväisiä kukkia ruukkuihin ja valmista tuli. Nyt kun ilmat ovat kohdillaan ja tämä osa pihasta on kunnossa ja kutsuvana tulee varmasti nautittua päiväkahveja ulkosalla. 




Ripaus kevään juhlaa pääsi myös sisälle ja samalla tuli hankittua uutta sisustustyynyä ja peitettä sohvalle. Pieniä juttuja jotka piristävät vielä pitkään.:) Paperista askartelemani munatkin pääsivät tositoimiin.






Oikein ihania pyhiä jokaiselle! 
Syökää hyvin ja nauttikaa rauhallisesta laatuajasta lähimmäisten kanssa!<3





Kommentit

Suositut tekstit