Toivepostaus LV Capucines

Moikkamoi! Lupasin toteuttaa toivepostauksen Capucines laukustani, joten täältä pesee..;)


Kuten yhdessä aiemmassa postuksessa mainitsinkin iskin silmäni tähän kaunokaiseen viime kesänä. Yksinkertainen muotokieli, minimibrändäys ja ryhdikäs olemus mielytti minua kovasti, mutta laukkua ei vielä tuolloin vilkkunut muuta kuin lehtien mainoksissa. Ennen joulua käväisimme Tukholma Vuittonilla jonka takahuoneesta sattui löytymään yksi musta yksilö ja vihdoin pääsin hypistelemään.. Noh.. sen jälkeen olin myyty. 



Se että laukkua voi käyttää kahdella tapaa on minusta kerrassaan valloittava idea varsinkin kun koko laukun fiilis muuttuu käyttötavasta riippuen. Läppä päällä laukku on enemmän pehmeä "ladylike", läppä keskellä taas suoraviivaisempi ja jotenkin nuorekkaampi. Lopullisen hullaantumisen sai aikaan laukun materiaali. Vasikannahka on uskomattoman laadukasta, paksua ja kauniin eläväpintaista. 

Mikään täyteen survottava hoitolaukku tämä ei ole jos haluaa että laukku pysyy nätisti kiinni. Vetoketju löytyy vain keskellä olevasta pikkutaskusta. Itse kannan muutenkin mukanani aina vain niitä välttämättömiä juttuja; lompakko, puhelin, avaimet, aurinkolasit ja huulikiilto. 





Laukkua saa todella herkullisissa väreissä, itse halusin jotain mikä käy kaiken kanssa. Laukkuni sävy on galet joka muistuttaa omaan silmääni hiekan ja harmaan sekoitusta. Pienemmän koon valinta oli minulle itsestään selvä koska musta Lumineuseni on todella tilava. Hintaero isomman ja pienemmän koon välillä on jokseenkin minimaalinen, joten asiaa kannattaa miettiä ihan omien tarpeiden pohjalta. Isompaan kokoon mahtuisi varmasti vaikka työmapit hyvin mukaan, tämän pienemmän laukun näkisin enemmän kaupunkikäytössä.


Että tällaista tällä kertaa. Nyt me ruvetaan Eemilin kanssa vähän askartelemaan.:) Pääsiäis DIY luvassa siis tänne bloginkin puolelle.

Kivaa viikon jatkoa ihanat!<3

Kommentit

LeAnn sanoi…
Kiitos postauksesta! :-) Tuo on varmasti laukku, joka pitää nähdä, kun kokoa miettii. Nyt oli nimittäin tullut The väri. ♡ Katsotaan löytääkö tuo ihanuus minullekin... ;-)
Ihanaa viikon jatkoa! :-)
Unknown sanoi…
Ihan mahtavaa jos se oikea väri olisi nyt saatavilla!:) Toivottavasti laukkua tulisi sen värisenä liikkeeseen niin pääsisit vähän testailemaan..;)

Suositut tekstit