Muka Va ja päivän asu


Maanantain roippeet, jotka muuten olivat hyvin mukavat päällä. Pitsipaita on Vilasta ja tarttui mukaan viimeisimmällä Turun reissulla. Ihanan väljä ja armelias. 
Zaran takissa taas ihastuin yksityiskohtiin. Nahkaiset hihansuut ja kultaiset vetoketjut, juuri sopivasti sitä jotain minun makuuni.



Ja sitten siihen Muka Vaan joka ei siis ollut otsikon kirjoitusvirhe vaan ihana rusettipanta joka on oikeastaan todella hömppä. Sopii mainiosti piristämään päiviä tuomalla pientä huumoria ja pilkettä pukeutumiseen... Ja pitää tietysti korvat lämpimänä Rauman merituulessa. ;)




Tällaista hassuttelua tällä kertaa.. Oikein ihanaa tiistain jatkoa kaikille!

Me suuntamme tänään kavereiden kanssa testaamaan Rauman uutta Thai-ravintolaa ja voi miten toivon että se olisi tosi hyvä!! Noh.. ainakin seura tulee olemaan erinomaista!:) <3




Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ihana panta! <3 Tosi hyvä, kun tuuli on vielä aika viileä, varsinkin rannikolla. Ja hei, samalla rannikolla ollaan! Lahti vaihtui vähän kaukaisempaan ja läntisempään kaupunkiin.. :) Terveiset Vaasan "uusasukkailta"!
- J & J & N
Unknown sanoi…
Tervetuloa länsirannikolle J!<3 :) Toivottavasti viihdytte!! Ja pitää nyt ehdottomasti treffata! Viime kerrasta on ihan liian kauan kun N:kin oli silloin vielä masussa piilossa...<3

Suositut tekstit